fbpx

10 dokazov, da je lahko vsaka ženska videti kot filmska diva!

Lepota, Znani

Dobra ličila, spretne roke vodilnega make-up artista oziroma vizažista, lepa obleka in že imamo pred seboj čudež: prav vsaka ženska se s tovrstno pomočjo lahko prelevi v zapeljivo divo. Tu so foto dokazi!

Seveda so dnevi, ko se že zbudimo lepe, a kaj, ko ti začnejo po 30. letu zelo hitro kopneti in postanejo najdragocenejša valuta. Še dobro, da si je nedko izmislil make-up (bojda so bili to Egipčani, ampak tistih strupov danes nobena ne bi dala nase, hvala bogu za sodobno organsko kozmetiko), kajti s pomočjo ličil ženska resnično lahko naredi čudež in se tako upravičeno okliče za lepši spol. In da, na uvodni fotografiji je Jennifer Lopez, znamenita J. Lo., ki z ličili zanesljivo zgleda boljše!

Včasih razmišljam, da bi si titulo najlepšega spola v resnici zaslužili moški, saj jih kakšnhih 95 odstotkov ne nosi ličil, pa so videti v redu. Med tistimi, ki ga nosijo, lahko najdemo samo odrske umetnike in nekaj modnih kreatorjev, gotske rokerje, morda kakšnega istospolno usmerjenega možakarja in domorodce, ki se ličijo zaradi plemenskih ritualov. Skratka, moški SO lepši spol, večkrat razglabljam, ko se po 46. letu zjutraj pogledam v ogledalo.

43-letna Eva Longoria brez in z ličili

Ker pa je bila moja skrb za kožo vedno dosledna, se dostikrat odpravim ven, tudi na kakšen dogodek, povsem nenaličena. Podobno počnejo tudi znane zvezdnice, ki imajo slavo in ogromno denarja, a niso ves čas naličene. Če ne drugega, sprehodijo psa, gredo v bližnji supermarket ali poberejo pošto iz nabiralnika, pri tem pa gredo med druge ljudi take, kot jih je ustvarila Mati Narava.

Jessica Alba

In če bi si zares želele zagotoviti anonimnost, potem bi morale samo ves čas biti brez ličil, razen, ko jih snemajo za reklamne spote, ali če nastopajo v filmu in ko gredo na premiero, mogoče še na podelitev teh in onih nagrad. Kajti brez šminke so nekatere od njih dobesedno neprepoznavne.

Mila Kunis

Sami smo si krivi (ali pa so si krive one same?), kajti navajeni smo jih v najlepši podobi, ko pridejo iz rok slavnih vizažistov in oblečene v kreacije visoke mode, potem pa stopijo na rdečo preprogo kot brezhibne boginje s popolno frizuro.

Celo 27-letna Jennifer Lawrence je videti bolje z ličili in urejeno pričesko

In ko jih paparaci zalotijo sredi belega dne, z neumitimi lasmi, spetimi v čop in brez ličil, vsi zgroženo dahnemo: “Je to sploh mogoče?! Poglej jo no, kakšna je!” Pri tem pozabljamo, da se tudi nam samim niti slučajno ne da ves čas nositi make-upa, ko pa gremo kdaj v službo ali na gala dogodek brez ličil, nas vsi ‘prijazno’ sprašujejo, če smo nemara bolne, v zadnjem stadiju kakšne zagonetne zadeve, saj smo bojda blede in naši podočnjaki visijo do zadnjice.

Alessandra Ambrosio

Cameron Diaz se odlično drži in je videti super tudi brez ličil

Verjeli ali ne, tudi Mila Kunis, Milla Jovovich, Eva Longoria, Natalie Portman, Jessica Alba in druge slavne ženske so samo – običajne smrtnice, ne glede na slavo in denar. Zato so tudi one brez ličil videti drugač(n)e in včasih malo bolj blede in neurejene, z nepravilnostmi na koži in kakšnim mozoljem ter podočnjaki.

33-letna Keira Knightley

Diane Kruger

Pravzaprav se nekatere kar same od sebe rade odločijo, da se ‘stopijo z okolico’ in da jih ne gnjavijo povsod za avtogram, skupne ‘celebrity’ selfieje, jim skušajo seči v roko ali jih fotografirajo. Skratka, raje imajo svoj mir in zasebnost. Novopečena mama Eva Longoria je recimo velika ljubiteljica ličil in dragih dizajnerskih kosov, a te ima le za ‘službene’ priložnosti.

Rita Ora

V zasebnem življenju pa je raje brez ličil, saj se ji, kot prostodušno priznava nekdanja Razočarana gospodinja, preprosto ne da urejati za vsak korak zunaj doma. Poglejte našo zbirko fotografij in našli boste 10 slavnih dam, s tem pa tudi 10 foto dokazov, da so tudi slavne ženske brez ličil nepopolne.

Milla Jovovich

Po drugi strani pa to kajpada pomeni, da lahko s pomočjo vrhunskega frizerja, stilista, vizažista in kajpak z make-upom na obrazu tudi ve zažarite kot filmske boginje iz Hollywooda in slavne manekenke! In ne pozabite: zunanja lepota ovene, notranja pa ostane…

 

D. S.

Foto: ThisisInsider, Celebrity Gossip, Daily Mail, Pinterest, Hollywood Reporter, JustJared


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam