fbpx

10 hollywoodskih dam, ki so rekle NE plastični kirurgiji!

Izbor urednice, Lepota, Novice, Prva stran, slider

Kdo so igralke, ki so se uprle neusmiljeni hollywoodski bitki za večno mladost?

Ne samo, da se niso podvrgle tretmajem, ki skrivajo znake staranja, ampak so celo ustanovile združenje proti estetskim popravkom. Nekatere največje dame filmskega sveta so odločno dejale NE plastični kirurgiji.

V Hollywoodu, znanemu kot tovarni sanj, življenje nikakor ni enostavno, saj se lepota in mladost ceni bolj kot nikoli do zdaj. Vloga lahko igralkam spolzi med prsti samo zaradi tega, ker so videti starejše (ali pa so dejansko starejše), pri tem pa ne mislimo na ženske stare 70 let, ampak ženske, ki so dopolnile 40! Ta scenarij je v Hollywoodu zelo znan, v zadnjih nekaj desetletjih pa postaja vedno bolj neusmiljen. Opažamo, da trenutno vloge ne dobivajo nadarjeni in cenjeni igralci, ampak tisti, ki so videti mladostni.

Kljub temu pa nekatera velika imena filmske industrije ne skrbi za te lepotne »standarde«, ki so predpisani v Hollywoodu.

Emma Thompson, Rachel Weisz in Kate Winslet so ustanovile »Britansko ligo proti plastični kirurgiji«, saj so mnenja, da je zastrašujoče mišljenje, da morajo pri 60. letih videti kot tridesetletnice.

V nadaljevanju si poglejte seznam odličnih, nadarjenih in lepih žensk, ki jim ne pride na misel, da bi spoštovale krute standarde lepote in mladosti.

Naomi Watts, 48 let

Meryl Streep (67 let)

Isabella Rossellini (64 let)

Monica Bellucci (52 let)

Emma Thompson (58 let)

Jodie Foster (54 let)

Julianne Moore (56 let)

Julia Roberts (49 let)

Sigourney Weaver (67 let)

Rachel Weisz (47 let)

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam