fbpx

10 modnih kombinacij, ki bi si jih izposodili iz Severinine omare

Moda

Hrvaška pevka Severina je dopolnila 47 let. Ena izmed največjih hrvaških zvezdnic se je rodila 21. aprila 1972 v Splitu.

Že kot majhna deklica je pokazala zanimanje za glasbo in kot 10-letnica je dobila glavno vlogo v otroškem muziklu Frane Štrapalo, z 18. leti pa zmagala na radijskem tekmovanju in za nagrado prejela snemanje debitantskega albuma.

Njen drugi studijski album Severina je ugledal luč sveta leta 1992, zaznamovali pa so ga hiti Tvoja prva djevojka in Kad si sam.

Nato so sledili albumi Dalmatinka, Trava zelena, Moja stvar, Djevojka sa sela, Ja samo pjevam, Pogled ispod obrva, Severgreen, Zdravo Marijo, Dobrodošao u klub in zadnji Halo, izdan v letošnjem letu.

Poleg glasbe in odrskih nastopov, Severina vedno namenja in vzbuja veliko pozornosti s svojo modno izbiro, zato niti ena njena kombinacija ne ostane neopažena.

Njena omara je polna odličnih oblačil, čevljev in modnih dodatkov, ki bi jih vse dame rade videle tudi v svojih omarah, mi pa smo se odločili, da izberemo 10 Severininih kombinacij, ki bi si jih radi izposodili. Katere so to, preverite v galeriji:

Foto: Pixell


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam