fbpx

10 najbolj navdušujočih izjav pevke Jennifer Lopez!

Znani

Še po vsaki polomiji se je postavila na noge in ostala zvesta sebi ter svojim standardom. Ker je borka, iskrena in na prvo mesto postavlja ljubezen, so citati Jennifer Lopez mnogim ženskam pri srcu.

Latino diva Jennifer Lopez ima eno od najbolj zavidljivih karier v svetu šovbiznisa, slovi pa tudi po tem, da ne varčuje z jezikom in iskrenimi izjavami. Svojo pot je začela v skeču In Living Color kot plesalka leta 1991, nato se je odločila za resnejšo kariero v igralstvu, prvo vlogo je dobila leta 1997 v filmu Selena. Že zanjo je prejela zlati globus!

Sledili so TV filmi in romantične komedije, njeni soigralci so bili Jack Nicholson, George Clooney, Matthew McConaughey, Antonio Banderas in drugi. Kljub uspehu v svetu filma se je Američanka portoriškega porekla odločila, da se posveti edini resnični ljubezni – glasbi. Leta 1999 je izdala svoj prvi hit singl If you had my love in debitantski album.

Vse odtlej je super uspešna glasbenica, leta 2001 je imela enega od albumov na prvem mestu po prodaji, za sabo pa obenem še film, ki je bil istočasno na prvem mestu po gledanosti (Načrtovalka porok z Matthewom McConaugheyem, fotografija zgoraj).

Lepa navzven in očitno tudi od znotraj – to je J. Lo!

Mnogi so se ji posmehovali in napovedovali, da se bosta ena ali druga njena kariera hitro in neslavno končali, a slovita J. Lo je vse te zlobneže utišala s svojim uspehom. V naslednjih letih je postala tudi mama, čeprav ljubezenske sreče s samo enim moškim ni našla za prav dolgo časa. Ločitvi od Marca Anthonyja (pevka je bila trikrat poročena) so sledili mlajši ljubimci, a te zveze so se slej ko prej končale. Februarja lani pa je 49-letnica našla srečo s športnikom Alexom Rodriguezom.

Z nekdanjim možem Marcom Anthonyjem, ki je oče njunih dveh otrok

Ta latino diva pa nikoli ni obupala, po vsaki življenjski polomiji se je postavila nazaj na noge in ostala zvesta sama sebi ter svojim visokim standardom. Tudi zato, ker je borka in ker je iskrena ter na prvo mesto postavlja ljubezen, so citati Jennifer Lopez mnogim ženskam pri srcu. Našteli jih bomo deset.

“Dvom vase je tihi ubijalec. Morate vedeti, kdo ste in kakšni so vaši standardi.”

“Vedno se šalim, da so ‘hejterji’ vaši glavni motivacijski zavezniki. Vsi imamo okoli sebe ljudi, ki dvomijo v nas ali v nas podtikajo občutek manvrednosti. Zato je nujno, da verjamete vase, v to se morate poglobiti z vsem svojim bistvom. Ta vera vase izhaja iz vas samih, noben drug vam je ne bo dal.”

“Ne zdi se mi v redu, da nekoga opisujejo kot ‘divo’ samo zato, ker dela več, kot drugi.”

“Delati morate stvari, ki vas osrečujejo. Kot ženske skušamo dajati čim več drugim okoli sebe in jim posvečamo skrb. A vseeno ne smete pozabiti na skrb zase!”

“Moje življenje znane osebnosti in dvojna vloga v glasbeni ter filmski industriji ni nekaj, kar bi me plašilo, zame je to izziv.”

“Sem pozitivna – odločena sem, da grem naprej, vzgajam svoje otroke in dam vse od sebe kot mati, oseba iz sveta zabave in kot človek.”

S sinom Maxom in hčerko Emme, ki sta dvojčka

“Ko nimam prav, sem se pripravljena naučiti lekcijo in grem naprej, da se soočim z izzivi, ki me še čakajo. Zame to pomeni oblikovanje svojega življenja. Delaj svoj posel najboljše, kot znaš in se trudi, da si najboljša verzija samega sebe.”

“Ko sem začela kariero na televiziji, so mi bližnji in tudi tedanji agent govorili, kaj vse moram spremeniti na sebi: toda zavzeti se morate zase!”

“Nič ni narobe z mano, z mojim telesom in tem, kdo sem; vi ste tisti, ki imate težavo, če res verjamete v to. Če verjamete, da niste ok, je to nalezljivo – tudi okolica vas začne dojemati, kot da je nekaj res narobe z vami.”

Njena zveza z Alexom Rodriguezom se je začela lani in pevka je videti zares srečna

“Ljubezen je zame, ko mi nekdo reče, da bi želel preostanek svojega življenja preživeti z mano in da bi zame, če bi bilo treba, dal tudi svoje življenje.”

“Imam lastne visoke standarde, ko gre za ljubezensko življenje in kaj pričakujem od moškega, kakor tudi, ko gre za način, kako si želim biti obravnavana. O tem se rada pogovarjam odkrito. S partnerjem ne govorim o materialnih dobrinah, ampak o tem, kaj lahko jaz ponudim kot oseba – ljubezen, zaupanje in vse tisto, kar zvezo naredi kakovostno ter lepo.”

 

Dragica Sušnik

Foto: Caelle, E! Tonight, Scoop Whoop, HuffPost, Pinterest, Insider


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam