fbpx

10 najboljše oblečenih žensk v 2017 po izboru modne revije Vogue

Moda, Novice, Prva stran, Tuja scena, Znani

Prav nič ne boste zgrešile, če boste posnemale njihov slog oblačenja!

Modna biblija Vogue je te dni sestavila svoj znameniti ‘best dressed’ seznam slavnih žensk, torej lestvico najboljše oblečenih zvezdnic v iztekajočem se letu. Kdo si je po mnenju modnih poznavalcev pri Vogue zaslužil, da se uvrsti nanjo? Na lestvici so se znašle tako 63-letna prva dama, kot mlade in nadebudne zvezdnice iz milenijske generacije.

To, kar letos preseneča, je, da seznam ni oštevilčen, da torej nobena od naštetih ni uvrščena denimo na prvo, drugo, osmo ali deseto mesto, ampak lahko lestvico poljubno povzemamo, bralcem pa so prepustili, da sami pri sebi uvrstijo določeno zvezdnico na ta ali oni klin lestvice. Pri Vogue tudi menijo, da je ‘zmernost’ nova vrlina, ki smo jo na rdečih  preprogah videli v letu 2017 in da – hvala bogu – prekomerno kazanje gole kože preprosto ni več v trendu, niti se te ukane slavne ženske več ne poslužujejo, da bi pritegnile pozornost.

Oglejmo si Vogueov izbor.

# Rihanna

# Zoë Isabella Kravitz

# Ruth Negga

# Natalie Portman

# Claire Foy

# Solange

# Brigitte Macron

# Emma Stone

# Zendaya

# Nicole Kidman

Ne vemo, kako bi se odločili vi, ampak moja favoritka je Nicole Kidman v tej fantastično lepi modni kreaciji hiše Gucci na letošnji podelitvi SAG Awards oziroma nagradah Združenja filmskih igralcev. Takoj za njo ali kar vzporedno z njo pa zagotovo Ruth Negga, za katero je Vogue že lani napovedal, da bo postala najbolj bleščeča zvezda rdečih preprog. Njen slog je preprosto fenomalen in navdihujoč, delček tega pa vidite tudi na uvodni fotografiji. Ta 35-letna igralka, rojena v Etiopiji, je drzna in bleščeča novodobna modna ikona, o kateri bomo gotovo še pisali.

 

Foto: Vogue, Celebrity Gossip, Pinterest, Straitstimes, Twitter


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam