fbpx

10 najlepših Italijank vseh časov

Izpostavljeno, Lepota, Lifestyle, Moda, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Nekaj usodnega je na teh južnjaških lepoticah, njihovih bokih in načinu gibanja ter prodornemu pogledu in raskavem glasu…

S svojo poudarjeno čutnostjo in brezhibno ženskostjo nam Italijanke dajejo občutek, da se v življenju držijo enega samega pravila: “fare una bella figura”, oziroma, v prevodu, naredite na druge lep vtis. Usodne ženske oziroma femme fatale iz naše zahodne sosede so odličen zgled za to.

Da so na javnost pustile še kako lep vtis, dokazuje dejstvo, da še vedno nismo pozabili na njihove uspešne kariere, dosežke, slavo in moč, pa tudi ne njihove lepote in edinstvenosti, po kateri so te lepotice prepoznavne tudi v sodobnem času.

Margherita Missoni

Monica Bellucci, Isabella Rossellini (na uvodni črno-beli fotografiji za oglasno kampanjo Dolce&Gabbana), Claudia Cardinale, Carla Bruni, Monica Vitti, Gina Lollobrigida, Sophia Loren, Bianca Balti, Margherita Missoni in Mariacarla Boscono so le nekatere od prekrasnih Italijank, ki so nam vzele sapo in nad katerimi smo še vedno očarani.

Monica Bellucci

Teh deset italijanskih lepotic nadaljuje dediščino svojih mater in babic, strastnih, lepih in očarljivih, nadvse ženstvenih žensk. Le kdo lahko pozabi zapeljive, svetleče črne kodre Gine Lollobrigide z ognjeno privlačnimi ustnicami in popolnimi obrvmi ali Felinijevo filmsko muzo Claudio Cardinale, ki je slovela po natupiranih laseh, ki so nekako kljubovali gravitaciji in ogromnih, umetelno zavihanih trepalnicah?

Gina Lollobrigida

Monica Vitti

In enako nas je omamila Monica Vitti, lepotica starih časov s svojimi zavitimi seksi kodri, ki so jih posnemale generacije žensk in s svojimi našobljenimi ustnicami v barvi vrtničnega popka, ki so zapeljevale oba spola.

Bianca Balti

Claudia Cardinale

Omenjenim italijanskim lepoticam so se v zadnjem desetletju  ali dveh pridružile nepozabna Monica Bellucci, Margherita Missoni in Bianca Balti. Da, nekaj je na teh južnjaških lepoticah, njihovih bokih in načinu gibanja ter prodornemu pogledu in raskavem glasu, ki so na nas pustili nepozaben vtis…

 

Foto: TOM, IMDB, The Huffington post, Vogue, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam