fbpx

10 najlepših modnih poslastic, ki so pravkar prišle v trgovine Zara

Lifestyle, Moda, trend

Zarina zadnja kolekcija za leto 2018 je ponudila enostavnost in obenem eleganco krojev, ki jih imamo ženske tako rade.

Konec leta se bliža in ljubiteljice znamke Zara bo razveselila novica, da je pravkar pišla na police še zadnja kolekcija tega španskega modnega velikana, ki ponuja tudi veliko lepih modnih kosov za najlepše praznične dni v letu.

Nova kolekcija bo kajpak na voljo po redni ceni, a za povrh so pred nami tudi predpraznični in praznični popusti, ki jih lahko izkoristimo. Zara ostaja high street favorit, ki ga imajo enako rade vodilne modne urednice kot obe mladi vojvodinji z britanskega dvora, Kate Middleton in Meghan Markle, prav tako pa to znamko nosijo hollywoodske zvezde.

Tako ali drugače ta znamka z zanimivimi kosi in sodelovanji z obetavnimi modnimi oblikovalci uspe privabiti pozornost tako običajnih kot slavnih ljudi. In pri vsem skupaj je najlepše, da si vsaj nekatere Zarine stvaritve lahko privoščimo vsi, ne glede na debelino denarnice!

Vabimo vas k ogledu 10 najlepših modnih kosov/dodatkov oziroma kombinacij, ki nam jih ponuja ta vsestranska in žepu dostopna znamka. Zadnja kolekcija za leto 2018 je ponudila enostavnost in obenem eleganco krojev, ki jih imamo ženske tako rade.

Obenem pa je kot nalašč za praznične dni, ko je zaželeno malce lesketanja in bolj svečanih kosov, denimo lahkotnih bluz in party oblek ali zanimivih modnih dodatkov. Zaotovo bomo predstavljene kose rade nosile še dolgo po vstopu v novo leto.

Foto: Zara


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam