fbpx

10 najlepših prehodnih plaščev nizkocenovnikov za pomlad!

Lifestyle, Moda, trend, Ženska moda

Balonarji ali trenč plašči? Kakorkoli že jih poimenujete, v prehodnih dneh in spomladi so nepogrešljivi. Predstavljamo vam najlepše high street primerke.

Pokukali smo k nizkocenovnikom, kaj so pripravili za prve pomladne dni, za prehod iz zimskih mesecev v pomlad in bili nadvse prijetno presenečeni tako nad kroji, kot zanimivimi barvami, vzorci in nasploh izvrstno ponudbo prehodnih plaščev.

Pravijo jim trenč plašči, pa tudi balonarski plašči – najbrž že zato, ker je bil prvi ‘trench’ plašč pravzaprav ukrojen (po sili razmer, pravijo nepotrjeni viri) iz blaga za vojaški balon, ampak pustimo zgodovino ob strani, saj nas čakajo bolj vznemirljive modne smernice in to v prav vseh trgovinah ter pri blagovnih znamkah.

Lahko jim po želji rečemo preprosto prehodni plašči, saj mora imeti trenč praviloma pas, prehodni plašči pa so lahko, kot vemo, brez njega ali pa ga po želji dodamo naknadno, torej prepašemo plašč z modnim dodatkom iz kakšne druge sezone in zbirke.

Mango

Ko je govora o obveznih klasičnih kosih in elegantnem oblačenju je prav balonar oziroma trenč tisti ‘it modni kos’, ki ga ne moremo pogrešati v svoji zbirki. Gre namreč za izjemno praktično oblačilo, ki nas tudi zavaruje ob prehodu temperatur in nekateri (odvisno od materiala) celo pred dežjem.

Bershka

Prefinjen modni kos, ki laska vsaki ženski postavi (ženske nižje postave ali s postavo v obliki jabolka naj se izognejo pasu), prihaja to sezono med nas v vseh odtenkih peščene in bele ter bež barve, pa tudi v zemeljskih odtenkih, v živih barvah in celo z živalskimi potiski.

Ne le enega, imele bi vse na zgornjih fotografijah, saj se strinjate?

D. S.

Foto: Instagram, izbrane blagovne znamke, LiliCons


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam