fbpx

10 navad žensk, ko so same doma

Zanimivosti

Že v seriji “Sex v mestu” so nam Carrie, Samantha, Charlotte in Miranda v eni izmed epizod odkrile kaj rade počnejo ko so same doma, to ni nič novega. Ženske smo imele svoje “skrivno vedenje” že veliko prej. Vsi ljudje imamo svoje male skrivnosti, v tem prispevku pa vam razkrivamo 10 ritualov, ki jih počnejo […]

10stvari

ženskenavadeŽe v seriji “Sex v mestu” so nam Carrie, Samantha, Charlotte in Miranda v eni izmed epizod odkrile kaj rade počnejo ko so same doma, to ni nič novega. Ženske smo imele svoje “skrivno vedenje” že veliko prej. Vsi ljudje imamo svoje male skrivnosti, v tem prispevku pa vam razkrivamo 10 ritualov, ki jih počnejo ženske, ko so same doma.

1. Žurka v spodnjih hlačkah

Katera je prva stvar, katero želite storiti, ko se vrnete domov po napornem dnevu? Znebiti se oblačil, kajne? Dom je prostor v katerem se počutimo srečno in udobno, zato rade paradiramo po stanovanju v spodnjih hlačkah, še posebej, ko smo same. Ah, svoboda!

2. Jemo nezdravo hrano

Pametno se je pravilno in zdravo prehranjevati, vendar vse kar si včasih ženska želi in potrebuje je čokolada. Veliko čokolade, tortice, sladkarije, piščanec s sezamom, ali pa kar vse skupaj. Imamo prav?

3. Gledanje ponovitve svoje najljubše serije

Ženske, ko smo same se najraje pokrijemo z mehko odejo in gledamo epizode svojih najljubših serij pa čeprav že stotič, zraven pa odpiramo že tetjo vrečko čipsa. Nekaj posebnega je v gledanju ponovitev serij, ki so nam všeč. Poseben občutek, ko se odklopiš od realnosti in se potopiš v svet izmišljenih likov.

4. Glasno poslušanje glasbe

Nič ni boljšega kot poslušanje naših najljubših pesmi in plesanje po celem stanovanju ali hiši. Seveda, to počnemo samo takrat, ko smo same, ker samo tako se zabavamo, sproščamo stres in uživamo v svobodi.

5. Čiščenje in dekoriranje doma

Ženske imamo rade, da je naše okolje čisto in organizirano/pospravljeno saj je tako vzdrževanje lažje, ko ni nikogar doma.

6. Kombiniranje oblačil

Najljubša dejavnost za večino žensk, ko smo same doma, je zagotovo preizkušanje različnih oblačil in sestavljanje kombinacij pred ogledalom.

7. Lepotni rituali

Uporabljanje losjona za telo, maske za obraz, česanje las, pilingi, depiliranje. To so samo nekateri od načinov, ki jih rade počnemo ko skrbimo za svoje telo. Seveda, to počnemo tudi v prisotnosti koga drugega, vendar veliko raje imamo, če ni nikogar, ki bi nas lahko opazoval in se nam čudil.

8. Solo večerja

Ali večerjamo doma ali pa v elegantni restavraciji, vse nas nekako spominja na prefinjene francozinje, ki znajo uživati v hrani. Božanski občutek.

9. Grimase pred ogledalom

Ženske se pogosto gledamo v ogledalu. Nekatere opazujejo svoje pore, druge delajo grimase, tretje vadijo svoj nasmeh, četrte se rade lepo naličijo. Karkoli že počnemo, je to še ena dejavnost več, ki jo rade počnemo, kadar smo same.

10. Listanje časopisov in revij

Poleg tega, da nam je všeč gledanje naše najljubše nadaljevanke ali oddaje, ženske v svojem prostem času rade listamo modne revije, beremo časopise, knjige ali kaj podobnega. V miru, kolikor dolgo želimo.

Kateri pa je tvoj najljubši ritual, ko si sama doma?


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam