fbpx

10 priznanj varnostnika zvezdnikov

Lifestyle, Novice, Prva stran, Znani

Kakšna je resnica?

Razkošje, tesno prijateljstvo z zvezdniki, soj luči, prestižno življenje; vse to si mnogi predstavljajo pod besedo »varnostnik slavne osebe,« vendar je resnica daleč stran. Preberite si deset skrivnosti, ki jih je za Harper’s Baazar zaupal varnostnik z 20-letnimi izkušnjami pri varovnju slavnih in bogatih oseb iz sveta šovbiznisa. Pravi, da ga ne preseneti čisto nič več.

Zvezdniki si varnostnike med seboj priporočajo

“Če si agentu, menedžerju ali zvezdniku všeč, te to popelje v višje kroge, sploh če te vidijo na velikih prireditvah, kot so Oskarji ali Grammyi,”

pove anonimni varnostnik. Seveda se slavne osebnosti med seboj družijo in si varnostnike »podajajo.”

b1e4a1b42d112d9a251c80324d1334bd

Zvezdniki pričakujejo, da je njihov čas, tvoj

“Ves čas se jim moraš prilagajati, tudi če to pomeni, da moraš odleteti na drugo stran sveta ob treh zjutraj. Ješ takrat, ko jejo oni. Včasih moraš zaradi varnosti jesti pri drugi mizi, da ne vzbujaš pozornosti na zvezdnika.”

Dodaja še, da si en dan v Egiptu, drugi pa že preživljaš v Tokiju. Življenje zvezdnikov ima hiter tempo in je precej nepredvidljivo, zato ni lahko imeti resnega razmerja ali ustaljenega življenja.

“Prihajam iz skromnega ozadja, zato rad pomagam drugim in mi je moje delo všeč.”

Zvezdniki prekoračijo profesionalne meje odnosa

Meja med profesionalnim in prijateljskim odnosom se lahko hitro zabriše, zato se varnostnik trudi, da je meja ostro začrtana.

“Ko postaneš njihov »buddyguard«, to začnejo izkoriščati in te prositi, da zanje narediš stvari, ki niso v meji tvoje službe. Na sprehod pelješ njihovega psa ali pobereš otroke na poti do šole, vendar so to naloge osebnega asistenta.”

Po naravi so narcisoidni

“Velikokrat se ne spomnijo, da si ti človek, ki ima družino, rojstni dan ali potrebuje čas zase. Pozabijo tudi, da tvoji otroci zbolijo ali imajo nastop v šoli, saj pričakujejo, da si ves čas zraven njih, kadarkoli, da zapolniš njihove potrebe.”

d-teflon-celebrity-protectionservices

Varnostniki ne varujejo zvezdnikov le fizično, ampak jih tudi oskrbujejo

“Splošna predstava je, da varnostniki ščitijo zvezdnike pred fizičnimi napadalci in gručami oboževalcev, kar je sicer res, vendar je njihova pogostejša naloga to, da varovance oskrbijo v nerodnih situacijah, ko se pošodujejo ali padejo z odra itd. »Včasih je kombinacija fizične poškodbe in nerodne situacije,”

še doda.

Zvezdniki spravijo varnostnike v nelegalne posle

“Če delaš v tej industriji in dobiš klic od Snoop Doga se zavedaj, da bo slej kot prej vpletena vsaj marihuana.”

Nekje je legalna, nekje ne. Če zaidejo v težave, so najprej odgovorni varnostniki in tisti, ki se s težavo soočijo. Zato varnostniki raje prej preverijo, za kakšno stranko bi delali.

Vam je bil prispevek všeč? Komentirajte ali všečkajte nas na Facebooku ali Instagramu!

Vir: Harper’s Baazar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam