fbpx

10 slavnih, ki so jih ujeli na (nezaslišanih) lažeh!

Znani

Nekateri znani lažnivci so se ujeli v past, ko so jih zasačili pri kaznivem dejanju; druge slavne so ‘ovadili’ kar njihovi zamerljivi bivši, medtem ko so tretji z zamudo sami priznali resnico.

“Laži, laži, laži me, ti to radiš najbolje” – ali v slovenskem jeziku: “Laži, laži, laži mi, ti to počneš najboljše”. Gre za znan refren iz pesmi Alke Vuice, ta se nam utrne v spominu ob branju seznama, ki ga je sestavila spletna stran Ranker, ki slovi po takih in drugačnih lestvicah. Tokratna lestvica je bolj ‘walk of shame’ kot ‘walk of fame’, saj so se znani in slavni z naslednjimi navedbami kar lepo osramotili.

Ob nekaterih lažeh se nam lahko od presenečenja povesi čeljust in samo izustimo: “Kaj za…?!” Veliko slavnih se laže tako novinarjem, kot svojim oboževalcem, lažejo pa se tudi drug drugemu, pa naj si gre za filmsko meko Hollywood, zaodrska rivalstva na koncertih ali politično areno. Da, lažnivci z debelimi lažmi in figo v žepu prihajajo iz vseh zvrsti, od politike do šovbiznisa.

Pridno dekle?? Devištvo je izgubila zgodaj, kadila je, pila alkohol, uživala droge, se ostrigla na balin…

Bojda nam Beyoncé o nečem laže dolga leta, laž ni tuja niti J. Lo, kaj šele Britney Spears, ki je izgubila devištvo pred tem, ko je medijem še vedno zatrjevala, da s tedanjim zaročencem Justinom Timberlakeom še ‘nista šla tako daleč’ in ‘se hranita za zakon’. Nekateri slavni lažnivci so se ujeli v past potem, ko so jih zasačili pri kaznivem dejanju možje v modrem in so tako o njih prišle ven sočne podrobnosti; druge slavne so ‘ovadili’ kar njihovi zamerljivi bivši, medtem ko so tretji z zamudo sami priznali resnico ali se po nesreči zagovorili v intervjujih. Pa poglejmo kdo, zakaj in kako!

# Jennifer Lopez

Šele policijska kartoteka po aretaciji je razkrila, da je J. Lo letnik ’69, ne pa ’70.

Pevka je vztrajno navajala, da je rojena leta 1970. Ko pa so jo možje postave s tedanjim zaročencem P. Diddyjem aretirali na kraju zločina, kjer sta se nahajala med strelskim obračunom, je policijska kartoteka pokazala, da je latino diva prikrila eno leto starosti – od tedaj najprej se ve, da je rojena leta 1969.

# Bill Clinton

“Nisem seksal s to žensko!”

Nekdanji ameriški predsednik se je zlagal kar vsemu svetu naenkrat in to v TV kamero med živim prenosom – pa še pod prisego. Vsaj toliko čuta za moralo je le premogel, da je ob tej debeli laži povesil oči…

# Miley Cyrus

Pevka in igralka se rada heca z novinarji. V intervjuju za Cosmopolitan je leta 2013 zatrdila, da se je na skrivaj poročila s tedanjim fantom Liamom Hemsworthom. Kar je bila sočna laž.

# Angelina Jolie

Ups, Angie, nič indijanskega ni v tebi!

Znana filmska igralka in režiserka je v določenem obdobju vsakemu, ki jo je bil pripravljen poslušati pet minut, na veliko razlagala o svojem izvoru, češ da po njenih žilah teče kri ameriških staroselcev, točneje irokeškega plemena, torej severnoameriških Indijancev. Lepega dne jo je postavil na laž kar njen oče, igralec Jon Voight, ta je dejal, da si je ‘poreklo’ izmislila Angelinina mati, ker se je želela počutiti bolj ‘eksotično’ in je to ‘neumnost’ vbila hčeri v glavo, ta pa ji je verjela…

# Sean Combs

Iz katere smeri je priletelo tvoje zasebno letalo, Sean?

Reper, uspešen podjetnik, slovit glasbeni producent in lastnik založniške hiše ter občasno tudi igralec, ki je svetu predstavil več identitet – Diddy, P. Diddy, Puff Daddy itn. – se je nekoč debelo in ne da bi trenil z očesom zlagal, da ima v lasti zasebno letalo. Kar pa kljub njegovemu odličnemu zaslužku ni bilo res.

# Kim Kardashian

Saj ne verjamete, da bi Kim K. West prišla tako daleč, kot je, če bi bila v resničnostni oddaji iskrena, do oboževalcev in medijev pa resnicoljubna? V rafalu njene puške, nabite z lažmi, se je znašlo marsikaj, od prave starosti, do tega ali je bila ali ni bila na plastičnih operacijah…

Nick je Kim popolnoma zaupal, v zameno pa dobil laž, ki je bila povod za razhod para

Ko je Kim nekaj mesecev hodila z glasbenim producentom, reperjem, režiserjem in igralcem Nickom Cannonom, je zanikala, da bi obstajal videoposnetek vročega seksa z bivšim fantom Ray J-em, ki ga je posnela leta 2003. Ko je posnetek vseeno našel pot v javnost, je šokiral svet, pa tudi Cannona seveda, ki je Kim verjel, da posnetka ni. Takoj jo je nogiral, resnico, zakaj jo je načevljal kljub vroči romanci, je medijem razkril leta 2012. Nick je bil od 2008 do 2016 srečno poročen z Mariah Carrey in je oče njunih dvojčkov.

# Beyoncé

Oh, tudi sladka in nedolžna kraljica Bey se večkrat zlaže. V glasbeni industriji slovi po tem, da si neupravičeno prisvaja avtorstvo sorazmerno veliko besedil pesmi, ki jih poje, a večine tekstov ni napisala sama. No, dokler o tem samo govori drugim glasbenikom, je najbrž nihče ne bo tožil, na papirju pa bi bilo to seveda videti drugače.

# Victoria Beckham

Takole se Mati Narava igra z oprsjem, ko ženska tudi sama postane mati, hm…

Vic nam je skušala ‘prodati’ štorijo o tem, da je dobila trde in okrogle dojke kar nenadoma po porodu. Seveda ji nismo verjeli, vsaj večina ne, mediji pa so izbrskali podatek, da si je dala narediti umetne prsi pri plastičnemu kirurgu (silikone je čez leta na srečo odstranila).

# Flo Rida

Znani reper in pisec besedil ter producent je moral zaradi svojih laži plačati celo mastno odškodnino nekdanji asistentki, ki je trdila, da je od znanega pevca prejemala ‘suženjsko mezdo’ za svoje delo, kar je reper zanikal. Ko so prišla dejstva na dan, se je moral opravičiti in plačati asistentki denarno odškodnino.

# Paris Hilton

Hotelska dedinja in razvpita žurerka je morala maja 2007 v zapor, ker so jo policisti večkrat ujeli pijano za volanom, čeprav je bila za ta prekršek že večkrat kaznovana ter do tega dogodka pogojno na prostosti.

Paris je naplahtala Larryja Kinga in gledalce pogovorne oddaje

Paris je po prihodu izza rešetk nastopila v pogovorni oddaji Larryja Kinga in se temu voditelju zaklinjala, da se je poboljšala, da manj pije in da se je pravkar lotila dobrodelnega dela z otroki v nerazvitih državah. Prav nič od tega ni bilo res, si mislite?! Zato po mnenju nekaterih Paris velja za kraljico lažnivcev, po kateri se je vrgla Kim Kardashian.

 

Foto: Ranker, Celebrity Gossip, Hollywood Reporter, Pinterest, Wikipedia, Saving Advice, CelebsNow, StyleCaster, Closer Magazine, E! News


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam