fbpx

10 stvari za šport, ki jih morate kupiti pred poletjem

Fit, Lifestyle, Prva stran

Modni must – have dodatki za šport

Dnevi so vedno daljši in temperature vedno višje, a do pravega koledarskega poletja nas loči še nekaj tednov. Če ste mislili, da ste že zamudili možnost, da svoje telo oblikujete do poletja, ali pa ga samo preprosto prebudite iz zimske hibernacije, ne skrbite, časa je še vedno dovolj.

Ne glede na to, ali želite izgubiti nekaj teže, ki ste jo pridobili čez zimo, ali pa si samo želite biti bolj aktivne, v vsakem primeru potrebujete stvari za telovadbo. Spodaj vam tako predstavljamo najbolj pomembne dodatke za šport, ki jih potrebujete pred začetkom poletja.

Zapestnica, ki bo merila vaš napredek

Kakšna telovadba je popolna brez zapestnice, ki bo merila vaš napredek? Izberite takšno v lepi pisani barvi, ki vas bo motivirala, da jo boste med telovadbo dejansko nosili, ob enem pa vam bo štela vaše korake in spremljala vaše spanje. Tako boste imele vidne vse številke, ki vam bodo sporočale vaš napredek.

Udobne superge

Dober par superg vam bo služil tako pri teku, kolesarjaneju kot tudi pri skakanju čez kolebnico. Izberite lahek model, ki bo telovadbo naredil bolj udobno.

Športne slušake

Večina nas med telovadbo posluša svojo najljubšo glasbo, zato menimo, da so slušalke pomeben del športnih dodatkov. Najdite takšne, ki so lahne in odporne na znoj, ob enem pa vam med telovadbo ne bodo padale iz ušes.

Športni nedrček z dobro oporo

Tako kot najboljši prijatelj, mora biti vaš športni nedrček z vami skozi lahko, težko in preznojeno telovadbo. Izberite preprost, udoben nedrček, ki vam bo nudil zadostno oporo.

Dober sokovnik

Za zdravo telo je še bolj kot telovadba pomembna zdrava prehrana. In sokovnik je več kot primeren, da čim hitreje zaužijete veliko število vseh potrebnih hranil, ki jih telo potrebuje.

Podlaga za jogo

Raztezanje je nepogrešljiv del vsake telovadne rutine. In ne glede na to, ali se same raztezujete po telovadbi, ali se udeležujete skupinskih vadb, vedno imejte pri roki podlago za jogo, ki bo poskrbela, da ne boste telovadile na trdih tleh.

Merilec srčnega utripa

Sicer ni najbolj glamurozen športni dodatek, a merilec srčnega utripa je najboljša opcija, da veste, kako težka je vaša telovadba in pri katerih vadbah vam utrip najhitreje naraste.

Energijsko dopolnilo

Vstaviti telovadbo v preveč polne urnike, pomeni zgodnje vstajanje ali pa da ostanete dlje pokonci. Če ne želimo biti preveč utrujeni, je najbolje, da imamo s sabo vedno energijsko dopolnilo, ki poskrbi da nam energija ne bo padla.

Pametna tehtnica

Tako pomembno kot je štetje korakov, je precej pomembno tudi, da veste, kakšna je vaša teža. Izberite takšno, ki vašo težo spremeni v maščobo, vodo in mišice ter vam da nasvete, kako te številke izboljašati in s tem izboljšati tudi vaše zdravje.

Kakovostna steklenička za vodo

Med telovadbo in tudi med našim vsakdanom moramo spiti čim več vode, zato je nošenje vseh vrst stekleničk postal že pravi trend. A steklenička je koristna le, če bomo iz nje dejansko pili. Poiščite takšno, ki bo povezana z aplikacijo na vašem telefonu in vam bo v trenutkih, ko morate več piti, začela pošiljati opozorila.

Foto: Pinterest, promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam