fbpx

10 težav, ki jih razumejo samo ženske z velikimi prsmi

Novice, Prva stran, Zanimivosti

Po branju tega prispevka jim ne boste več zavidale! Večje včasih preprosto ne pomeni tudi boljše.

Lepe prsi so eden najbolj privlačnih delov ženske anatomije. Izražajo ženstvenost: če zanemarimo njihovo osnovno nalogo, to je dojenje otrok, so v večini kultur tudi seksualni simbol. O njih sanjarijo moški, velikih prsi pa si pogosto želijo tudi lastnice manjših dojk, ki nosijo košarico modrčka A ali B. Po navadi si res želimo točno to, česar nimamo, in lastnice majhnih prsi si zato velikokrat želijo večjih ter celo plačajo plastičnega kirurga, da jim jih poveča.

Toda velike prsi s seboj prinašajo tudi težave, ki jih ne more razumeti nihče razen lastnice velikih prsi. Zato uživajte v svoji velikosti, kakršnakoli že je in si malo za zabavo, malo zares preberite, s kakšnimi težavami se spopadajo lastnice velikih oprsij. Za vas ne vem, ampak jaz jim nisem nikoli zavidala, po pisanju tega članka jim še manj!

# Težka izbira modrčka: menda je skoraj nemogoče najti ljubek modrček, ki bi jim popolno pristajal, prav tako ne morejo nositi modrčkov brez naramnic. Funkcionalnost mora biti vedno pred estetiko. Tudi barvna izbira je manjša, zato so lastnice velikih prsi ponavadi omejene samo na bež in črno barvo.

# Podobno je s kopalkami: posebej pri dvodelnih je težko najti modrček, ki daje ustrezno podporo velikim in težkim prsim. Enodelne kopalke pa so bodisi na določenem delu telesa prevelike ali pretesne. Predvsem pa je videz takih kopalk zelo staromoden. Najti ustrezen komplet manjših kopalnih hlačk in večjega nedrčka je skoraj misija nemogoče.

# Nenehno poslušajo vprašanja v slogu: “Te kaj boli hrbet?” “Katero velikost modrčka nosiš?” In, res je, lastnice velikih prsi pogosto priznajo, da jih hrbet boli zaradi prevelikega bremena.

# Tek je lahko boleča izkušnja celo ob pomoči posebnega nedrčka. Tudi nekatere telovadne vaje, denimo sklece, lastnice velikega oprsja težje izvajajo. Sliši se logično, kajne?

# Karkoli že oblečejo, vedno dajejo vtis, da so želele izpasti seksi: a to preprosto ni res. Včasih sploh nimajo tega namena, želijo dajati videz resnosti in profesionalnosti, toda z velikim oprsjem je to težko. Lastnice velikih prsi pravijo, da jih zaradi tega ženske kolegice gledajo postrani, šefi pa jih ne jemljejo resno.

# Poleti se morajo deodorirati celo med prsmi. No, tudi jaz to prvič slišim, vendar je menda res. Lastnice velikih prsi potrjujejo, da se med dojkami zelo znojijo, ko je zunaj vroče. Zdaj vidite, kaj vam je prihranjeno?

# Pretirana moška pozornost: mnoge lastnice velikih prsi moški pogledi, ki se predolgo zadržujejo na njihovih prsih, resnično motijo. A moški si ne morejo kaj, enostavno so tako ‘programirani’, da jih velike prsi takoj pritegnejo in jim v trenutku onemogočijo sposobnost razmišljanja o čemerkoli drugem, razen o dejstvu, da so pred njimi – velike prsi. Marsikatera ženska z velikimi prsmi se zato počuti nelagodno.

# Ne morejo nositi oblačil z odprtim hrbtom. Prav tako težko najdejo ustrezno srajco ali bluzo zase, ker ta gotovo nekje tišči ali pa je preohlapna. Tudi zato imajo zgornji gumb na srajci ponavadi odprt, ker drugače ne gre. Enako velja za suknjič, kjer morajo zgornji gumb zaradi velikih prsi odpeti, da ni pretesno.

# V oblekah širših krojev in v tunikah so videti noseče. In ko smo že pri nosečnosti: ker se na velikih dojkah zaradi raztezanja in teže hitro pojavijo tudi strije, je ženske z velikimi prsmi strah, kako bodo videti po porodu.

# Spanje na hrbtu je edina možnost: na boku je težko. Skoraj neizvedljivo pa je zanje spanje na trebuhu. In še na hrbtu morajo zaradi velikih prsi ponavadi spati v modrcu, česar si, roko na srce (ali pač na prsi) ne želi nobena ženska, saj ga ni čez udobje. Še posebej ponoči.

Jim zdaj še zavidate?

 

Foto: YouTube, Bustle, Daily Mail, Observer, Everyday Health


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam