fbpx

10 trditev, ki dokazujejo, da ste prava fashionistka

Lifestyle, Moda, slider, trend, Zanimivosti, Ženska moda

Nekatera dekleta živijo samo za modo, kot da bi bila ta kisik, brez katerega ne morejo živeti. Ste ena od njih?

Z naslednjim seznamom desetih trditev lahko preverite, ali ste ‘it’ dekle, ki živi za modo in sledi modnemu slogu ne samo znanih stilskih ikon, kot so Olivia Palermo, Jessica Alba ali Miranda Kerr, ampak tudi drugim, manj razvpitim modnim vzornicam, ki s svojim videzom nam, običajnim smrtnicam, narekujejo, kaj je v trendu in kaj se nosi.

Obstajajo dekleta, ki preprosto uživajo v sestavljanju različnih kombinacij in v modnih smernicah, pa tudi take, ki živijo samo za modo, kot da bi bila ta kisik, brez katerega ne morejo živeti. Kako preveriti, v katero skupino spadate, v prvo ali v drugo? No, tiste prvoomenjene obožujejo modni slog Jessice in Mirande, punce, ki spadajo v drugo, manj številčno skupino, pa z največjo predanostjo sledijo stilskim premetom Veronike Heilbrunner in Natalie Joos ter enako skrbno sestavljajo svoj stajlinge, ko gredo v knjižnico ali pa če se pripravljajo za pomemben večer.

Če še vedno ne veste, o čem govorimo, je tu 10 trditev, ki vam bodo razkrile, ali spadate v prvo ali drugo skupino. Naslednje stvari počne namreč prava fashionistka oziroma ‘it’ dekle:

# “Čigav model je to?” je dobesedno programiran stavek, ki ga izstrelite v prvo žrtev, ki vam prekriža pot (in vam je na njej nekaj všeč).

# Svojega dragega ste že na vratih napodile domov, ker je oblekel kratke hlače za vajin zmenek v restavraciji. Dobri bog, kaj takega! Še uslugo ste mu naredile, resno.

# Ali vaša najboljša prijateljica nosi enako konfekcijsko številko, kot ve? Super! Boste imele vsaj več prostora v garderobni omari in več stvari na izbiro!

# Oblekle ste eno številko manjšo majico, ker v trgovini pač niso imeli več vaše velikosti. Pa kaj potem, za to majico ste bile pripravljene takorekoč ubijati. No, že nekaj časa svojim oblačilom prepevate: “Razširi se, razširi se!”

# Kar precej težav imate s tem, da se odločite med “to potrebujem” in “to si želim na smrt, moram kupiti!”. In tako se tolažite, da ste nov parček čevljev kupile pravzaprav za… v službo. Ker je to naložba za kariero, kajne.

# Če izgubite najljubšo jakno ali neznano kam založite majico (kakorkoli, te zadeve ni več…), za vas to pomeni katastrofo takih razsežnosti, da bi moral Homer prav gotovo o tem napisati ep. Resnično, to je utelešenje grške tragedije.

# Nikoli vam ni bilo žal ur in ur za oblačenje. Ta navada iz mladosti vam je pravzaprav pomagala, da sedaj briljirate v modnem stiliranju.

# Z nakupovalnega pohoda se nikoli ne vrnete samo z eno stvarjo, ampak najmanj dvema, tremi…

# Ko zagledate napis ‘Razprodaja’, se vam v glavi prižge samodejen program, ki šepeta: “Vstopi, vstopi…”

# Ste prva, ki bo preizkusila določen modni trend v javnosti, tudi če bo to izzvalo začudene poglede mimoidočih.

 

Foto: Vogue, Hey Woman!, Highspeedslowmotion, Harper’s Bazaar, Le 21ème, Pinterest, Glamour


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam