fbpx

10 trikov kako TAKOJ izgledati mlajša

Lepota

Brez drage anti-age nege in botoksa – z vami delimo 10 trikov za mlajši izgled, ki se jih poslužujejo tudi zvezdnice.

Odločite se za frufru

S pomočjo frufruja lahko svoj izgled pomladite za kar nekaj let. Lasje tako ne prekrijejo le gubic na čelu, ampak tudi omehčajo obrazne poteze in vas preverjeno pomladijo. Veliko zvezdnic se zato v zrelejših letih odločijo za frufru.

Očala proti podočnjakom

Mnogi pravijo, da očala posameznice postarajo in izgledajo z njimi bolj stroge. A to ni res! Primerno izbrana očala s širšim okvirom vas lahko pomladijo in zakrijejo morebitne podočnjake.

Rdečilo za svež izgled

S kančkom rdečila na licah v odtenkih breskve ali marelice boste takoj izgledi bolj sveži in naspani. Trik je v tem, da rdečilo nanesete kot bronzer. Torej tam, kjer bi vas sonce najprej porjavilo.

Puder s hyaluronom  za dodaten sijaj

Znano je, da hyaluronska kislina skrbi za primerno vlažnost kože in jo preskrbi s pomembnimi hranljivimi snovmi. Tako ne skrbi le za mladostni sijaj kože, ampak tudi ublaži nastanek gubic. Zato razmislite o nakupu pudra, ki vsebuje to čudežno kislino.

Imejte urejene obrvi

Primerno oblikovane obrvi bodo vašim očem dali bolj buden izgled in vas tako tudi pomladile.

Voda, voda, voda

Na dan popijte najmanj 1,5 litrov vode. Tekočina je izjemnega pomena za čvrsto in zdravo kožo. Študije so dokazale, da je koža že deset minut po pitju preverjeno bolje prekrvavljena, pospeši pa se tudi presnova.

Hladilni geli in komprese za oči

Proti podočnjakom pomagajo tudi hladilni geli za oči, npr. s kofeinom. Pomagajo tudi hladne komprese s črnim ali zelenim čajem. Pripravite jih tako, da skuhate čaj, počakate, da se shladi in nato vanj pomočite vato. Nato se za nekaj minut uležite na kavč in pustite vato učinkovati na zaprtih očeh.

Pomlajevalna kura za zobe

Z bleščeče belimi zobmi boste takoj videti mlajše. S pomočjo belilnih trakov ali posebnih zobnih past bodo vaši zobje hitro nekaj odtenkov svetlejše.

Pri izbiri barv bodite pogumni

Žive barve vas bodo poživele in pomladile. Predvsem rumena barva je nadvse laskava. Glede na vaš kožni odtenek izberite primeren hladen ali topel odtenek rumene.

Dolgi lasje

Imate bujne lase? Potem jih nikar ne postrizite! Dolgi lasje so pravi vrelec mladosti. Vašo frizuro že plemenitijo sivi lasje? Lahko jih pobarvate ali sledite mnogim mladim in starejšim ženskam, ki ponosno razkazujejo svoja srebrna pramena.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam