fbpx

10 zabavnih toast idej!

Fit, Lifestyle, Prva stran

Zdrav in »kjut« zajtrk!

Na našem krožniku zjutraj najpogosteje pristane legendarni toast! Vemo, da so morda ovseni kosmiči bolj zdrava izbira, vendar v našem uredništvu verjamemo, da »en toast na dan, odžene slabo voljo stran,« zato uživamo v vsakem grižljaju. Pripravimo ga lahko na več načinov, zato smo pripravili najlepše in okusne toast-y ideje! Pa dober tek!

1. KREMASTE KUMARICE

Svež in lahek prigrizek je odličen za vse fitnes navdušence! Kremasti sir, narezane kumarice, koščki avokada, svež koper ter ščepec soli in popra. Njami!

2. ENERGIJSKA BOMBA

Čez lužo je ta kombinacija toasta ena izmed najbolj priljubljenih. Primerna je za dni, ko vam zmanjka energije, odlična pa je tudi kot popoldanska malica. Arašidovo maslo, narezana banana, po vrhu pa posujte nekaj chia semen. Za otroke ali ljubko Instagram fotografijo lahko ustvarite živalske motive. Pustite domišljiji prosto pot!

3. HUMUSOV TOAST

Preprosta kombinacija s presenetljivo dobrim okusom: humusov namaz, granatno jabolko (aktualna so pozimi) in narezani orehi. Mi ji damo oceno 4/5!

Namig: Za bolj zdravo različico, ki ne obteži trebuha, izberite polnozrnati toast in ga popecite!

4. ŠOLSKI HRUSK

Imate v službi pomembno prezentacijo ali pa ima vaš otrok pred sabo pomemben izpit? Toast z zmečkano čičeriko, paradižnikom in jajčko na oko, bo pomagal do potrebne koncentracije!

5. LOSOS IN SIR STA DOBER PAR

Ta vrsta toasta je super ideja, ko imate na obisku goste ali gostite hišno zabavo. Kombinacija lososa, kremnega sira in kumarice je nadgradnja običajnega toasta, za piko na i pa dodajte še ščepec šalotke! Bon apetit!

6. MEDITERANSKI PRIDIH

V Italiji bi vam za zajtrk najverjetneje postregli toast z drobci posušene fige, rikoto in posutimi sezamovimi semeni! Mi si ga najraje postrežemo s kozarčkom rdečega vina ob najljubši seriji po napornem dnevu.

Idej, kako pripraviti hranilen toast je nešteto, zato bodite same svoje mojsterice in ustvarjajte! Upamo, da vam tekne!

Vir foto: Google, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam