10 znakov, da je ženska v zvezi nesrečna

28. oktober 2023

10 znakov, da je ženska v zvezi nesrečna

28. oktober 2023

Prepoznajte znake …

Danes ljudje živijo hiter tempo življenja in vse manj časa posvečajo svojim najbližjim, zato obstaja veliko nesrečnih odnosov, ki se, namesto da bi se gradili, spreminjajo v prah. Včasih so bile ženske gospodinje, ki so skrbele za dom, danes pa so popolnoma odprtega uma in pripravljene zapustiti zakon, če se ne počutijo obravnavane enakovredno in s spoštovanjem.

Ko jo partner začne ignorirati, se ženska postopoma začne počutiti nesrečna v zvezi. Ko je ženska srečna in zadovoljna, so vsi okoli nje srečni in zadovoljni. Če pa pride do nezadovoljstva, je praktično nemogoče, da bi bil njen mož srečen. Za vas smo poiskali deset znakov, ki jih ženska pokaže, ko je nesrečna v zvezi. Prepoznajte jih in skupaj poiščite rešitve za svoj odnos.

Foto: Pexels

Preneha komunicirati s svojim partnerjem. Znano dejstvo je, da ženske rade govorijo. Če ženska ne komunicira, potem obstaja nekaj v njenih mislih, kar jo skrbi.

Hitro se razjezi. Ko so ženske nesrečne, so sposobne načrtovati vsako malenkost. Če se ženka hitro razjezi na vas, potem je to še en znak nesrečno poročene ženske.

Vedno je utrujena. UCLA raziskava je pokazala, da imajo ženske v nesrečnih razmerjih višjo raven kortizola, ki vodi k seriji simptomov: kronična utrujenost je samo en izmed njih.

Izogiba se spolnosti. Ženske, ki so nezadovoljne v zvezi, ne marajo, da se jih partner dotika ali da se poljublja z njimi.

Je skrivnostna. Ko se ženska obnaša skrivnostno in ne želi deliti vsega, kar se dogaja v njenem življenju, verjetno stvari ravno ne gredo po pričakovanjih. Ženske namreč z veseljem povedo vse, kdaj tudi zelo specifično, tišina ni dober znak – nikoli!

Izgublja zaupanje. Ko ženska izgubi zaupanje, je vsaka še tako mala stvar pod drobnogledom. Preverja vaš telefon in vohuni po vaši elektronski pošti pa tudi po vaši omari in vaših osebnih stvareh. Ko se zgodijo takšne stvari, je nujno potreben pogovor – bodite kar se da mirni in razumevajoči, saj jo boste s tem pomirili.

Foto: Pexels

Ne posveča vam pozornosti. Ko ženska izgubi zanimanje za svojega partnerja, potem je očitno, da je nesrečna v odnosu.

V njeno življenje vstopijo novosti. Ko se ženska popolnoma preda svojim hobijem in hodi ven brez vas, vam nameni vse manj časa in dela vedno večje načrte brez vas, pomeni da, je strašno nesrečna – vsaka ženska si želi partnerjevo družbo, pa naj bo to samo za kratek skok do trgovine.

Razmišlja samo o sebi. Ženska, ki je nesrečna postane sebična in posveča čas izključno samo sebi, razpolaga s svojim denarjem in svojimi čustvi.

Spreminja svojo podobo. Vidne spremembe pričeske ob pogledu na žensko, so eden izmed največjih znakov, ki kažejo da ženska želi spremembo in življenje živeti brez partnerja. Saj ste že slišali tisti izrek, ki pravi: “Ženska, ki si postriže lase, se pripravlja na spremembo v svojem življenju.”

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic