fbpx

10 zvezdnikov, ki svojo starost skrivajo kot polž roge!

Znani

So za njihov nenavadno mladosten videz zaslužni dobri geni, eliksirji mladosti, ali kaj tretjega? Za nekatere slavne se zdi, kot da so se na neki točki prenehali starati…

Za nekatere znane in slavne iz sveta filma ter glasbe bi lahko malodane prisegli, da se praktično ne starajo. Kaj je njihova skrivnost? Je to redna telovadba, zdravo prehranjevanje s pomočjo nutricionistov ali potuha estetske kirurgije, ki si jo s svojim premoženjem zagotovo lahko privoščijo?

Da, pri nekaterih na spodnjem seznamu je v igri morda vse našteto, s to razliko, da se mnoge od teh žensk niso podvrgle drastičnim operacijam, s katerimi bi spreminjale videz, ampak so si morda pomagale le z občasnimi injekcijami botoksa ter polnil – vendar tako diskretno, da s pomočjo dermatologov ali estetskih kirurgov zgolj (neopazno) vzdržujejo videz mladosti.

Igralec Jared Leto (na sliki s svojo mamo) se je pozabil starati!

V nekaterih primerih pa je ‘na delu’ preprosto samo dobra genetika. Geni so poleg življenjskega sloga nadvse pomemben dejavnik in kdor ima srečo, jo pač ima. Moški, ki imajo deški videz, so pri vprašanju zunanjih znakov staranja še v večji prednosti, saj tudi pri vstopu v 50. leta ohranijo mladostne poteze obraza.

1. Elijah Wood

Elijah trdi, da ni posebnega načina, kako vzdržuje svoj videz večne mladosti. Ko ga kdo kaj vpraša o tem, pa se samo glasno smeje.

2. Jared Leto

Jared je vegetarijanec in je prepričan, da je tudi to zaslužno za njegov mladostni videz. Jared je pač eden od tistih redkih ljudi, ki bodo večno mladi…

3. Kate Winslet

Slavna igralka nima posebnega režima prehrane, vendar si redno sama kuha obroke (tako, kot veliko Slovencev, bi lahko dejali).

4. Liv Tyler

Kakovostna in uravnotežena prehrana in enako kakovostna naravna kozmetika so, tako pravi igralka, recept za lep in mladosten videz ne glede na resnično starost.

5. Jennifer Aniston

Tudi ona prisega na zdravo prehrano, poleg tega pa še na jemanje prehranskih dodatkov (vitamini, minerali) in redno telesno dejavnost.

6. Jennifer Lopez

Latino diva J. Lo redno trenira jogo in vsak dan meditira. Izogiba se alkoholnim pijačam ter ocvrti, predelani in mastni hrani, prav tako pa kofeinu. Jen bojda spi najmanj deset ur na dan in trdi, da ji tudi to pomaga.

7. Gwen Stefani

Zdrav način življenja in vsakodnevno ukvarjanje s športom v naravi in telovadnici so zaslužni, da je ta pevka videti fantastično, celo še bolje, kot takrat, ko je imela pol let manj. Prav tako svojo kožo redno maže s kremo za zaščito pred UV žarki.

8. Gwyneth Paltrow

Igralka je z jedilnika vrgla naslednje: škodljivo hrano, kot so kruh, sladkor in druga predelana živila. Uporablja izključno organsko kozmetiko in se petkrat na teden ukvarja s športom.

9. Halle Berry

Potem, ko so ji zdravniki povedali, da ima diabetes, se je Halle začela bolj skrbno ukvarjati s prehrano, telovadi pa trikrat na teden.

10. Gabrielle Union

Gabrielle meni, da je treba vsak dan popiti veliko sveže mineralne (negazirane) vode in se zabavati z mlajšimi moškimi! Zveni kot iskren recept.

 

Foto: Pinterest, Elle, IMDB

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam