fbpx

11 navad modnih navdušenk

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Vsaka ženska je, priznale ali ne, do določene mere obsedena z modo.

Vsaka ženska je, priznale ali ne, do določene mere obsedena z modo. Po drugi strani pa imajo nekatere do mode popolnoma drugačen pristop. Tokrat smo se posvetili navadam, ki jih imajo modne navdušenke. Kdo ve, mogoče pa bo katera od vas postala nova Miroslava Duma?

Naročene so na vse modne revije, newslettre in druga obvestila

… ki jih obveščajo o aktualnih trendih, novicah, popustih in promocijah. Preprosto ne smejo zamuditi nobene take priložnosti!

Redno obiskujejo kemične čistilnice

V vsaki garderobi se najde kos, ki ni primeren za v pralni stroj, naj si bo to top iz neoprena ali jakna z bleščicami. Modnih navdušenk od nakupa nikoli ne bo odvrnilo dejstvo, da bodo morale kos vsakič znova odnesti v kemično čistilnico. Tak kos je zanje edinstven v vsakem pogledu!

Šiviljo imajo vedno pri roki

Mogoče se sliši neumno, da bi prekrojili obleki, kupljeno v Zari, vendar modne navdušenke menijo, da je velika razlika med “looking fast fashion” in “looking high fashion”.

Size UP

Večina ljudi je navajena, da nosijo določeno konfekcijsko številko, medtem pa so modne navdušenke bolj pogumne in kupujejo številko večje kose. Navaden top tako postane loose top in tako pridobi svojo avtentičnost in osebnostni slog.

Razumejo, da je čar garderobe v osnovnih kosih

Seveda vse rade kupujejo modne kose, kose znanih modnih znamk, vrtoglave petke, vendar jih ne zavajajo. Njihova največja strast je sestavljena iz osnovnih kosov. Naravni materiali in nevtralne barve (pomislite na črne ozke hlače, v kombinaciji z belo srajco in črno jakno) so najboljše stvari, za katere modne navdušenke porabijo denar. Vse, kar lahko nosijo večkrat in v različnih kombinacijah, je zanje najboljša možna naložba.

V omari imajo kose, ki jih nikoli niso oblekle, vendar jim to sploh ni pomembno!

Rade kupujejo kose, ki so, kot pravijo, ljubezen na prvi pogled in pri tem ne razmišljajo, ali bi ga v tistem trenutku sploh nosile. Priložnost, da ga bodo obleke, bo nekoč že prišla.

Imajo rešitev za vse “male nesreče” z oblačili in modnimi dodatki

Kadar opazijo, da začnejo čevlji pokati ali se luščiti, jih takoj nesejo k čevljarju. Ko bodo to opazili drugi, bo že prepozno.

Pomerjajo stvari, kljub temu da so predrage za njihove denarnice

Tu se verjetno strinjamo vsi … grozno je, če zagledamo kos oblačila, pa si ga ne moremo privoščiti. Modne navdušenke tak kos za vsak primer pomerijo, da vsaj ugotovijo, ali jim pristaja. Konec koncev, prišel bo čas razprodaj, ko bodo lahko prve, ki bodo ta kos zgrabile.

So prijateljice s prodajnim osebjem

To ima svoje prednosti. Predstavljajte si, da vaš prijatelj dela v trgovini, kjer pogosto kupujete in vas vedno obvesti, ko pride nova kolekcija, ali pa vam shrani kos v vaši velikosti, da ne bo razprodan. Zelo koristno!

So prve, ki se sprehodijo v novih trendih

Kdor okleva, je na izgubi – vsekakor v modnem svetu. Če modne navdušenke opazijo trend, pred njim nimajo strahu in ga vedno nosijo prve. Velika tveganja = veliki prihodki (vsaj, kadar se to nanaša na modne blogerje).

Vedno so razpoložene za nakupovanje

Vedno in v vsakem trenutku! Tudi, kadar so na moškem oddelku ali v starinarnici, imajo oči na široko odprte in iščejo tisto, kar bi se ujemalo z njihovimi oblekami.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam