fbpx

12 najslabših modnih podob na zvezdnicah v letu 2018

Izpostavljeno, Lifestyle, Moda, Znani

Nekatere od zvezdnic so nas v letu 2018 s pojavljanjem na rdeči preprogi zares negativno presnetile s slabimi stilskimi podobami!

Čeprav imajo na razpolago zvezdniške stiliste, ogromne proračune in jih oblačijo najbolj sloveča imena modne industrije, so nas nekatere slavne ženske s svojo garderobo in outfiti v letu 2018, ki se je pravkar poslovilo, temeljito razočarale.

Znana imena, kot so denimo Salma Hayek, Blake Lively in celo Cate Blanchett so le nekatere od zvezdnic, ki so nas v letu 2018 s pojavljanjem na rdeči preprogi negativno presnetile s slabim okusom za oblačenje.

Nekatere od slavnih žensk, zlasti številna ‘it dekleta’, so skušala pustiti nepozaben pečat z dramatičnim videzom, pri tem pa pozabile, da je ustvarjanje takega videza spolzka brv, po kateri je umetnost pravilno hoditi. Neposreden in drzen modni videz morda deluje na pevki Rihanni, na marsikateri drugi pa je videti kot cenena kopija.

Chloë Grace Moretz je lani uspelo javnost razočarati kar večkrat zapored!

Žal smo bili priča kar nekaj priložnostim, ko so nas razočarale celo priznane stilske ikone, denimo Blake Lively na podelitvi nagrad VMA v nenavadnem stajlingu v belem.

Stilsko napako je zagrešila celo vselej popolna Amal Clooney na dogodku Met Gala, že iz tega nam je lahko jasno, da je bilo leto 2018 zares čudno leto… Chloë Grace Moretz se je neskladno oblekla ob več kot samo eni priložnosti, nadela pa je kose oblačil, ki se ne podajo niti njenim letom, niti skupaj.

Halle Berry je kljub lepi postavi prestara za prozorne čipke

Druge igralke, ki slovijo kot še vedno čedne in greha vredne, čeprav so dopolnile že pol stoletja, so uspele dober vtis iz preteklosti pokvariti tako, da so na rdeči preprogi nosili obleke iz tkanin, ki delujejo ceneno in se jih ne bi smelo sploh nositi. Halle Berry je že en tak primer – dama z izjemno postavo, a zaradi svojih let ne bi smela nositi prozornih čipk.

Sicer pa si oglejte fotografije in presodite še sami!

D. S.

Foto: Profimedia, Elle.rs, Celebzz, Pinterest, Just Jared


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam