fbpx

12 prelepih stvari, ki jih je George Cooney povedal o svoji Amal

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Novice, Odnosi, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Amal Clooney je prava srečnica <3

Čeprav je dolga leta veljal za zadrtega samca, je znani hollywoodski igralec in režiser Goerge Clooney končno podlegel ljubezni in stopil v zakon z odvetnico Amal Alamuddin, ki se sedaj piše Clooney. Igralcu v preteklosti resda ni manjkalo žensk in partnerk za krajše ali daljše obdobje, a zdi se, da je samo ena imela ključ do njegovega srca.

Nihče pravzaprav ni pričakoval, da bo George tako hitro skočil v zakon, sploh, ker se mu je desetletja uspešno izogibal. Še več, baje je potreboval dobre pol ure, da je čedno temnolasko prepričal v zakon! Kakorkoli, igralec, ki je prej veljal za precej diskretnega, je pod vplivom opojne ljubezni odprl srce tudi svojim oboževalcem in jim povedal, zakaj je njuna ljubezen tako posebna in kaj si misli o svoji ženi.

Pripravite robčke, kajti to so res ganljive izjave, sploh ker gre za nekdanjega lomilca src, ki sedaj brez zadržkov pripoveduje, kako ga njegova Amal osrečuje in vsakodnevno dopolnjuje.

# Kako se je Amal navadila na slavo

“Odlično se znajde pod žarometi. Veste, mislim, da to sploh ni tako preprosto, slava namreč, kot se sliši.” Verjamemo, George!

# O svojem občudovanju do Amal

Z njo uživam v vsaki skupaj preživeti minuti. Ponosen sem, da sem lahko zraven nje in jo opazujem, kako počne čudovite in pomembne stvari.

# O njiju kot vplivnem paru

Nimam naju za posebno vpliven par… Ne vem, kaj bi to lahko sploh pomenilo. Zame sta bila denimo vpliven in močan par Bill in Hillary. Prej bi dejal, da sva pač slaven par, katerega življenje javnost kar precej zanima. Ampak temu res ne bi dejal moč ali vpliv.

# O snubitvi

Zelo hitro sem vedel, da je Amal tista prava in da želim biti z njo do konca svojega življenja. Nisva se pogovarjala o tem v slogu: Hej, mislim, da bi se lahko poročila! Namesto tega sem nekega dne pokleknil pred njo in imel v roki prstan. Bilo je tako šokirana, da je izjavila samo: O moj bog! Zanjo je bilo povsem nepričakovano. Pol ure sem moral čakati na konkreten odgovor, dokler nisem končno dejal: Poslušaj, srček, imam 52 let in na kolenih sem že dobrih 28minut, tako da res moram dobiti tvoj odgovor, kakršenkoli že, sicer mi bo izpahnilo kolke!

# O zabavanju z Amal

Takoj, ko sem jo srečal, sem vedel, da je kot človek res izjemna. Spraševal sem se, ali imam sploh kakšno možnost, da bi začela hoditi z mano. Nekaj časa sva tako prijateljevala, potem pa je na mojo srečo pristala tudi na zmenek.

# Zakaj se je zaljubil v Amal

Izjemna je v vsakem pogledu. Izredno je skrbna do drugih in čisto iskreno, ena najbolj pametnih oseb na svetu, kar sem jih kdaj spoznal. Prav tako ima izvrsten smisel za humor. Obstaja res veliko razlogov, zakaj sem se zaljubil v njo.

# O njenem slogu oblačenja

Res je fenomenalna; že od prvega dne, ko sem jo srečal, je imela nor, nekoliko ekscentričen, a oenem zabaven in dober smisel za modo. Včasih se  res vprašam, kako ji to sploh uspe, medtem ko kot odvetnica dela na 11 primerih hkrati ali pa predava v Kolumbiji. Kljub temu bo rekla: Uh, želim nositi to obleko za ta in ta dogodek. Res jo rad gledam pri tem početju, ker ima izvrsten okus za oblačenje.

# O času, ko nista skupaj

Ko sva narazen, uporabljava aplikacijo FaceTime. Sicer pa moram reči, da nama vseeno uspeva kar precej časa preživeti skupaj, saj si tako organizirava tudi najino delo ter obveznosti.

# Kako ga je zakon spremenil

Zdaj sem veliko srečnejša oseba in midva tudi zares živiva zelo srečno življenje. Uživava tako rekoč v enakih stvareh, in tudi mene iskreno zanimajo njeni projekti, s katerimi se ukvarja, predvsem zato, ker imajo velik pomen za širšo skupnost ter javno dobro.

# Zakaj je fino srečati tisto ‘pravo’

Ker imam nekoga, s komer se lahko pogovarjam o prav vsem in tudi zato, ker imam končno nekoga, za kogar me skrbi bolj, kot me je kdajkoli skrbelo za kogarkoli na tem svetu.

# Kako usklajujeta obveznosti

Najina edina obveznost je, da se zavedava vsak svojega urnika ter razporeda dela. Prav tako je najin dogovor, da ne smeva biti ločena več kot en vikend. To nama je do zdaj lepo uspevalo in v tem pogledu odlično sodelujeva.

# O debatah in razpravah v zakonu

Edini način, da lahko kaj dosežem, je polaganje rok. To je namreč moja prav edina možnost, da v kakšni debati z njo zmagam. Kajti, ko gre za intelektualno premoč, jo ima zagotovo ona. Definitivno je najbolj pametna članica družinske veje Clooney!

Ste si obrisale solze? Tudi jaz sem potočila eno ali dve med pisanjem članka, tako zelo je romantičen ta igralec in tako močna čustva ima do svoje lepe žene. Naj ostanejo taka za vedno!

 

Foto: Profimedia, Twitter, Instagram, The Hollywood Reporter, JustJared, The Guardian, Daily Telegraph, Vogue, Fortune


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam