fbpx

13 lastnosti, ki določajo močno, neodvisno žensko!

Odnosi, Prva stran

Bitke bije sama!

Medtem, ko ste vi vajeni, da imate okoli sebe veliko ljudi in se po napornem dnevu družite s prijatelji, se ta neodvisna ženska zanaša samo nase. Ona se lahko zabava sama, lahko pa se zabava tudi z vami. Njena naravna cona udobja je samota, zato si dobro preberite teh 15 dejstev, za lažje razumevanje ženske, ki je vajena biti sama.

Čustveno je močna

Vajena se je zanašati le nase, tako da je čustveno precej močna – morda celo močnejša od vas. Bitke bije sama in čeprav se vam zdi na začetku zastrašujoča, boste cenili njeno moč, ko bo eden od vaju šel skozi težko obdobje – ne zlomi je vsaka malenkost!

Preberite še: “Ženska mora biti moškemu ulov!” – Kakšne neumnosti so to?

Na začetku bo zadržana

Na začetku zna biti zadržana o stvareh, ki so pomembne zanjo. Vendar pa bolj, ko jo boste spoznavali, več boste izvedeli. Ko bo popolnoma odkrita z vami, ste lahko ponosni, saj ste eden izmed redkih ljudi, ki so ji blizu.

Rada počne stvari, ki jo veselijo

Redno preživlja čas sama s sabo, zato rada počne stvari, ki jo veselijo, pa naj bo to branje, hoja ali tek. V teh stvareh uživa in lahko ste ponosni, da ima svoje interese ter jo spodbujate, da jih opravlja še naprej.

Ne zanaša se na druge ljudi

Težko vam bo pustila, da bi kdaj stvari opravili namesto nje, saj ni vajena, da kdo drug skrbi zanjo. Vendar pa to ne pomeni, da se ne mara zanašati na druge. Le preteklo bo nekaj časa, da se navadi na to.

Rada ima, ko gredo stvari po njeni poti

Trmasta je in borila se bo, da bo dobila svoj “prav”. Včasih bo zmagala ona, včasih boste zmagali vi – kar naredi odnos zdrav in pošten.

Morda bo želela, da se odnos premika počasi

Ni vajena biti s kom, zato se ne bo takoj odprla in skočila v poglobljen odnos – ne silite jo v to! Zelo ste ji všeč, vendar je to velika sprememba njenega življenjskega sloga. Ženska, ki je vajena biti sama, si bo želela, da gre odnos počasneje, kot ste vajeni vi – vredno je!

Uživa v samoti

Vajena je samote in zelo uživa v času, ki ga preživi sama, zato se mu ne bo odrekla za nobeno ceno. Vi ste ji pomembni, vendar ji je pomemben tudi čas, ki ga preživi sama. Brez skrbi – ni osamljena!

Morda bo nesigurna v vaša čustva

Ni človek, ki je redno v odnosih, zato je lahko nesigurna kaj vi čutite do nje. Lahko da dvomi v vaša čustva, le zato, ker je to za njo novo ozemlje.

Potrebuje čas, da se čustveno odpre

Ne bo vam takoj povedala svoje življenjske zgodbe in vseh svojih težav, saj je zelo zasebna oseba. Odprla se vam bo po daljšem časovnem obdobju, zdaj pa je preprosto osredotočena na uživanje z vami.

Njeno zaupanje je treba pridobiti

Ta ženska ne zaupa vsakemu – potrebuje čas in potrpljenje, da bi si zaslužili njeno zaupanje. Vendar ko vam bo 1-krat zaupala, vam bo zaupala popolnoma!

Je svojeglava

Je svojeglava in svoje življenje upravlja brez pomoči. Ta moč je občudovanja vredna in to pomeni, da nikoli ne bo odvisna od vas.

Ne potrebuje vas, ampak si vas želi!

Ne preživlja časa z vami, ker vas potrebuje, ampak zato ker si želi uživati v vaši družbi. Vendar sčasoma in potrpežljivostjo lahko to preraste do točke, kjer bosta potrebovala drug drugega.

Strah jo je obveze, saj uživa v svobodi

Zveza je lahko strašna za vse nas, saj nekomu dajemo moč, da nas uniči ali zapusti. Vendar pa je pripravljena iti mimo svojih strahov in v neznano skupaj z vami.

Pssst! Lahko jo ljubite bolj kot sebe, samoti se nikoli ne bo nikoli odrekla! Pustite ji, da si vzame čas zase in bodite ponosni na njeno neodvisnost! 🙂

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam