fbpx

13 najboljših krem za oči proti utrujenosti in podočnjakom!

Lepota, Novice

Strokovnjaki za lep in mladosten videz ter specialisti za nego kože priporočajo, da vsako jutro in večer na obraz nanesemo tudi kremo za nego kože okoli oči.

Ste pogosto utrujene in nenaspane, ali je vaša glavna skrb, kako prikriti ter prekriti videz podočnjakov, zabuhlosti in znake staranja okoli oči? Mnoge med name prerade pozabljajo, kako zelo je pomembna vsakodnevna lepotna rutina, posebej, ko gre za nego kože in očesnega predela!

Nega kože okoli oči je še zlasti pomembna, če je vaš videz utrujen ali so se na koži pokazali znaki prezgodnjega staranja. Kako sploh negujemo področje okoli oči? Z redno uporabo posebnih negovalnih izdelkov. Strokovnjaki za lep in mladosten videz ter specialisti za nego kože priporočajo, da vsako jutro in večer na obraz nanesemo tudi kremo za nego kože okoli oči.

Odkrivamo vam 13 menda najboljših krem za oči po izboru modne revije Elle, ki naj bi v trenutku pomagale osvežiti videz ter dosegle, da je ta videti bolj spočit. Nekateri sicer menijo, da je krema za oči ‘blažev žegen’ in da bi lahko nanašale karkoli, pa bi dosegle t.i. ‘placebo’ učinek. A vseeno si poglejmo favorite lepotnih urednic!

# Drunk Elephant Shaba Complex Eye Serum

# SKEYNDOR Global Lift [ProGEN-in] Lift definition eye contour cream

# First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream

# Fresh Black Tea Age-Delay Eye Concentrate

Uporabniške izkušnje so dokazale, da te kreme zares pomagajo osvežiti videz in zmanjšajo videz temnih kolobarjev, utrujenosti in podočnjakov, če jih redno uporabljamo vsak dan. Trajnejši učinek se opazi že po štirih tednih nanašanja, pri nekaterih kremah se opazi tudi takojšnje delovanje na znake staranja ter utrujenosti.

# Tata Harper Restorative Eye Cream

# Tula Multi-Spectrum Eye Renewal Serum

# Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado

# La Roche-Posay Pigmentclar Eyes

# Neutrogena Hydro Boost gel-cream

# Murad Retinol Youth Renewal Eye Serum

Uredništvo revije Elle je izbralo 13 krem za nego kože okoli oči, nekatere od njih vsebujejo kofein in hialuronsko kislino, druge pa razne peptide ter inovativne anti-age formule, ki so plod visokotehnoloških raziskav in znanja.

# SK II LXP Ultimate Revival Eye Cream

# Olay Eyes Ultimate Eye Cream

# Sunday Riley Auto Correct Brightening and Depuffing Eye Contour Cream

Kot vedno pa boste morale na svoji koži ugotoviti, katera krema za oči je za vas najboljša oziroma vam najboj ustreza. Ni nujno, da je draga, pomembno je, da na vaši koži pokaže rezultate!

 

D. S.

Foto: Elle, spletne strani proizvajalcev


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam