fbpx

13 nasvetov za izjemen Insta profil

Blog, Instaintervju, Izpostavljeno, Lifestyle, Moda, nasvet, Novice, Odnosi, Pogovor s kreativnim in uspešnim, trend, Zanimivosti, Znani

Victorija Druško je hrvaška influencerka, blogerka in Instagramerka, ki navdušuje z vrhunskimi fotografijami z vintage videzom in z vami deli nasvete za odličen Instagram profil.

Mali triki velikih Instagram deklet? Tudi tako bi lahko povzeli Victorijin profil, ki ga najdete na naslovu @blueturpentine, na njem boste odkrili zanimivo influencerko Victorijo Druško ter vstopili v svet fantastičnih kadrov fotografije, ki jih lastnica oplemeniti z vintage pridihom.

Odlikuje jo poseben slog, saj ne meša trendov in ni prisiljena, obenem so njene fotografije vrhunske, kar je seveda najbolj pomemben del vsake Instagram zgodbe. Victorija vam iz prve roke daje top nasvete, kako bo tudi vaš Insta profil lahko videti odlično.

# Motivi

Najpogosteje so to ulice njenega rodnega Osijeka, kjer še neraziskane kotičke oplemeniti s svojimi modnimi kombinacijami. Rada objavlja zanimivo arhitekturo, fotografije s potovanj in drobnarije, ki ji bogatijo življenje. Najraje ima spontane trenutke, ne pa nameščene kadre.

# Pogostost objav

Objavlja dnevno ali vsak drugi dan, odvisno od razpoloženja in navdiha. Noče objaviti fotografije, ki ji ni všeč, zgolj zato, da bi nekaj objavila. Največkrat objavlja okoli sedme zvečer, ko si da duška po končanih obveznostih.

# Kamera

Ker je najprej začela z blogom, je sprva fotografirala še z amaterskim fotoaparatom in mobitelom. Zdaj pa njene Insta zgodbe nastajajo s pomočjo profesionalne opreme, v katero je začela vlagati in se sčasoma naučila umetnosti fotografije.

# Aplikacije

Uči se uporabljati Lightroom. Za vintage učinek je po njenem mnenju najboljša aplikacija Nebi, ki ima širok izbor ‘light leak’ in ‘scratch’ tekstur. Facetune je odličen za poudarjanje detajlov. Uporablja tudi VSCO cam, ki je znan mnogim uporabnikom Instagrama, to aplikacijo najpogosteje uporablja za ČB fotografije.

# Filtri

VSCO cam nudi filtre za vsak okus, njena favorita pa sta A4 in A6. Od ČB filtrov uporablja B5, X1 in X3.

# Kaj je najbolj všeč njenim sledilcem?

Fotografije modnih kombinacij, zanimivih lokacij in fotografije s potovanj.

# InstaStory

Na Instastories najpogosteje objavlja kratke videozapise, ki jih dopolnjuje njej všečna glasba ali kak drug trenutni navdih.

# Kako dobiti več sledilcev?

Bodite samosvoji, delajte na celotnem videzu ‘feeda’ (zapisov), držite se enega ali dveh filtrov.

# Kako boste vedno videti dobro na fotografiji?

Prilagodite se pogojem in tistemu, kar vas obkroža, raziščite lokacije in ne boste nikoli imeli dolgočasne ali enodimenzionalne fotografije. Ne silite se v določen slog, bodite kreativni.

# Kaj najprej pogleda na tujem profilu?

Vsebino in tematiko, všeč so ji fotografije, ki jo navdihnejo in v njej zbudijo določeno čustvo.

# Česa ne bi nikoli objavila?

Česa preveč intimnega ali fotografijo z neprimerno vsebino.

# Njeni najljubši Insta profili

@collagevintage, @tezza, @vanellimelli, @thegreylayers, @mikutas

# Instagram obožuje, ker…

…je fantastična platforma, na kateri ima vsak priložnost, da se kreativno izrazi in pri tem spozna ljudi z vsegasveta.

D. S., povzeto po intervjuju z Victorijo Druško na Fashion.hr

Foto: Instagram, Fashion.hr


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam