14 idej za najboljšo valentinovo manikiro

23. januar 2024

14 idej za najboljšo valentinovo manikiro

23. januar 2024
Foto: Instagram @donatam_nails
14 idej za najboljšo valentinovo manikiro

14 idej za najboljšo valentinovo manikiro

23. januar 2024
Foto: Canva, Instagram

Nepoboljšljive romantične duše boste to valentinovo lahko v barve ljubezni odele svoje nohte. Izbrali smo 14 najbolj prikupnih idej za prihajajoči dan zaljubljencev.

Četudi 14. februarja ne praznujete ali nimate svoje boljše polovice (nihče ne pravi, da jo tudi potrebujete), lahko svoje nohte obarvate v značilne bele, rdeče in rožnate odtenke, ki se spogledujejo s pričakujočo pomladjo. Vsekakor ne gre mimo srčkov, ki so to sezono eden in edini pravi vzorec, spremljajo pa jih še bleščice ali svetleči kamenčki za lažji prehod iz prazničnih vzorcev in tekstur. Zagotovo se boste zaljubili vanje!

View this post on Instagram

A post shared by Daily Charme Official (@daily_charme)

Srce je ena glavnih in izrazitih simbolov ljubezni in čustev že od srednjega veka, a nihče točno ne ve, kako je do tega prišlo. Najbolj logična razlaga je, da nam srce bije hitreje, ko smo blizu ljubljene osebe ali ko o njej razmišljamo. Vizualno je simbol srca preprost in simetričen ter tako anatomsko nenatančen, a eden najbolj priljubljenih simbolov, tako med emoji, ki si jih pošiljamo v sporočilih, kot tudi različnih umetnostih in vsakdanjem življenju. Vojaki so si jih včasih vtetovirali na roko, ženske pa srčke na sto in en način, majhni veliki, solo ali v skupini vrisujejo na svoje nohte.

Ljubezen je v zraku

Največje oboževalke februarskega praznika ljubezni boste zagotovo najbolj navdušene nad nohti v živo rdeči barvi. Mi smo izbrali tri različice, srce na vsakem nohtu, ki skupaj z vijugasto rdečo črto spominja na darilo, rdečo barvo s krom teksturo ter minimalističnim srcem na enem nohtu ter ljubezensko francosko manikiro, pri kateri tradicionalno belo črto dopolnjuje polovica srca. Nas zadnji videz sicer spomni na model priljubljenih balerink, ampak nam je všeč!

Foto: Instagram @amanda.sudolll
Foto: Instagram @donatam_nails
Foto: Instagram @sansungnails

Spomin v srcu

Ljubezen ni vedno srečna in ljubezen ni nikoli popolna. Če želite bolj eleganten videz, ali vam je kdo pred kratkim zlomil srce, boste zagotovo raje uporabile črno barvo na nohtih. Izbrali smo pet videzov, ki še vedno slavijo valentinovo, a nekoliko boj prefinjeno Izberite kombinacijo z nežno rožnato ali s svetlečimi odtenki srebrne, nam pa je všeč tudi črno bela kombinacija ter črno obarvane konice nohtov.

Foto: Instagram @amanda.sudolll
Foto: Instagram @magdula.es
Foto: Instagram @magdula.es
Foto: Instagram @carooline.e
Foto: Instagram @napaznokciach

Petdeset odtenkov rožnate

Rožnata je barva, ki poleg rdeče zaznamuje dan zaljubljencev. Če se je še lansko leto niste naveličali, je to čas, da porabite vse rožnate lake in poustvarite spodnje videze. Modernejši videz dosežete s kombinacijo živahnejše rožnate in rdeče, opaznejši videz če dodate bleščice in se poigrate z različnimi motivi, nedolžno ljubezen pa najbolj pooseblja nežno rožnat odtenek laka s silikonskim srcem, ki ga lahko zamenjate tudi s kristali.

Foto: Instagram @spegi_nails
Foto: Instagram @natalia_kucza
Foto: Instagram @pegi_nails

Ta nora ljubezen

Za vse, ki imate v ljubezni in življenju radi dramo, so vam ti trije videzi kot usojeni. Ker je ljubezen tudi pisana, kaotična, polna nepričakovanih trenutkov, zato izberite netipično ljubezenske barve, mavrico s poljem posajenih src ali pa sledite reku več je več. Pri slednjem le upamo, da nimate tega v mislih, ko je govora o partnerjih ali ljubimcih.

Foto: Instagram @spegi_nails
Foto: Instagram @moni_wien92
Foto: Instagram @nails.by.domi.ka

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic