fbpx

14 lepotnih navad: Vse lepotne skrivnosti Jennifer Lopez

Lepota, Novice, Prva stran

# Umijte obraz s šamponom za prhljaj

Harold  Lancer je zdravnik in dermatolog, ki mu zaupajo najbolj znane ženske v Hollywoodu: Jennifer Lopez, Beyoncé, Scarlett Johansson, Michelle Williams in še mnoge druge. Za nas je odkril skrivnosti, ki pomagajo njegovim strankam, da so videti večno mlade.

# Kremo za obraz nanesite takoj po čiščenju

Pomembno je, da se takoj po čiščenju obraza uporabi vlažilna krema. V roku 60 sekund na obrazu ostane zelo majhen odstotek vode, ki nato izhlapi in koža začne izgubljati vlago.

# Ne pijte alkohola pred depilacijo

Sliši se čudno, vendar so to rezultati večletnih testiranj. Če pred obiskom salona pijete vino ali koktajl, bo depilacija bolj boleča in manj učinkovita.

# Ne stiskajte zob

Neprostovoljno stiskanje zob povzroča zelo veliko škodo zobni sklenini, v kotičkih ustnic pa se vam bodo začele delati gube, ki bodo pokvarile obliko vašega obraza. Mimogrede, če ste nagnjeni k škripanju zob med spanjem, si priskrbite silikonsko protezo, podobno, kot jo imajo boksarji, samo mehkejšo izvedbo. Postopoma bo ta navada izginila!

# Zmočite lase pred plavanjem

Preden skočite v bazen ali morje, polijte lase z vodo. Voda zapolnjuje prostor med lasiščem in lasmi in ne dovoli soli ali kloru, da prodrejo v lase.

# Kisla smetana je boljša kot krema po sončnih opeklinah

To sem se naučil ruskih kolegov in so mi povedali, da to drži kot anekdota in ko sem preveril, resnično drži! Kisla smetana vsebuje dovolj maščobe za mehčanje kože, mlečne sestavine pa hladijo in pomirjajo kožo in alergija izgine! Kislo smetano nanesite na kožo, pustite delovati 20 – 30 minut in sperite s hladno vodo

# Ne kupujte vate

Če ne želite, da uporabljate čistila, ki jih nanašate s prsti, uporabite gobo ali krtačo. Najboljše je, da tonik zlijete v roki in umijete obraz, saj vata absorbira umazanijo in vaš denar je bil zaman porabljen.

# Uporaba primerja (baze)

Nevtralen primer bo preprečil čezmerno sušenje kože. Če je vaša koža mastna, bo primer sicer zamašil pore, vendar bo tveganje zaradi aken manjši.

, , 01, December 2015.- Hollywood star Jennifer Lopez wears her JLO by Jennifer Lopez clothing new collection ©DJ / TPC - 01/12/15 *Hands out pics*, Image: 268020494, License: Rights-managed, Restrictions: Pictures in this set: 7 As the promotional pictures in this set are defined as 'Hands Out', the supplier can´t be considered responsible of subsequent sales or any other legal matter concerning to the material provided. These promotional pictures has been provided without  any compromise between the parts and it is only under the responsibility of the recipient, who acknowledges the reception of these pictures as 'Hands Out'., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Target Press

# Umijte obraz s šamponom za prhljaj

Tega seveda ne počnite redno, če pa se vam pojavi rdečica ali mozolj in nimate pri roki ustreznih sredstev, je šampon proti prhljaju odlična zadeva.

# Britje na suho kožo

Prepričani smo, da vaš brivnik leži na robu kadi ali visi pod prho, da si lahko dlačice brijete pod tekočo vodo. Svetujemo vam, da tega ne delate. Veliko bolje je, da se brijete na suho kožo in nato nanesete kremo. Možnost okužbe je manjša in tudi vraščenih dlačic bo bistveno manj.

# Umijte lase s sodo bikarbono

Če imate pomemben dogodek v večernih urah, za katerega ste si naredili prefinjeno pričesko s pomočjo gelov, pene in lakov za lase, ste si lase zelo težko umili. V običajen šampon dodajte žličko sode bikarbone, ki bo popolnoma odstranila ostanke laka in gela ter vrnila lasem volumen.

# Umivanje zob pred zajtrkom

Harold je opazil, da je koža njegovih strank, ki si zobe umivajo pred zajtrkom lepša, kot koža tistih, ki to opravilo pustijo za kasneje.

# Oprhajte se z mlačno vodo

Morda vam bo sprva hladno, vendar vam bo koža hvaležna.

# Kupujte kokosovo olje

To je najboljša krema za telo, idealna maska za obraz in odlično sredstvo za lase.

# Dan brez ličila

 Vsak enkrat tedensko se odpovejte ličilom in se posvetite samo hidraciji, prehrani in zaščiti kože.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam