fbpx

15 razlogov, zakaj je boljše biti samska, če si modna navdušenka

Lifestyle, Zanimivosti

Vsaka ženska si želi ob sebi moškega, ki se vsaj malo spozna na modo, drugače je pač bolje biti samska.. preveri zakaj.   1. Ves denar, ki bi ga zapravila za Valentinovo, njegov rojstni dan in Božična darila lahko zapraviš za nove Pradine čevlje, ki si jih že dolgo ogleduješ. 2. V času razprodaj ti […]

Vsaka ženska si želi ob sebi moškega, ki se vsaj malo spozna na modo, drugače je pač bolje biti samska.. preveri zakaj.

Vir: Facebook

Vir: Facebook

 

1. Ves denar, ki bi ga zapravila za Valentinovo, njegov rojstni dan in Božična darila lahko zapraviš za nove Pradine čevlje, ki si jih že dolgo ogleduješ.

2. V času razprodaj ti ni potrebno nikomur pojasnjevati zakaj domov prihajaš z nakupovalnimi vrečkami. Ali še huje – ni ti jih potrebno skrivati.

3. Ni ti potrebno deliti omare z nikomer, kjer že tako ali tako ni dovolj prostora za vse tvoje obleke, četudi si že opravila spomladansko čiščenje.

4. Zunaj lahko ostaneš malce dlje in spiješ še en kozarček vina več. Brez slabe vesti.

5. Nihče ti ne teži in zraven zavija z očmi, ko si se preoblekla že 5-krat in še vedno ne veš kaj bi oblekla.

6. Nihče ne ocenjuje tvoje izbire oblačil. Hlače odbijajo moške in tvoje petke imajo samo 5 cm, ampak je tako ali tako popolnoma vseeno, saj se oblačiš zase.

7. Več časa imaš da greš na zmenek s svojim bodočim možem, (ki bo občudoval tvojo novo Céline torbico bolj kot katerikoli drug fant.)

8. Nakupovanje nima časovne omejitve: cel dan lahko porabiš v nakupovalnem centru brez kakršnegakoli komuniciranja – no edino s svojo bančno kartico.

9. Pri opremljanju stanovanja ti ni potrebno skrbeti ali bo soba bolj po moškem okusu ali po ženskem. Kupiš si lahko kolikor kavnih mizic želiš in stanovanje razdišaviš z dišečimi svečkami.

10. Manj moških stvari v kopalnici pomeni več stvari za tvojo nego telesa – in nihče te ne bo obtoževal zaradi maske na obrazu.

11. Nekaj denarja lahko privarčuješ za tedensko depiliranje – ampak samo če želiš.

12. Nikoli ne dvomiš v nanos svoje najljubše rdeče šminke – saj ni nikogar ki bi se pritoževal nad sledmi ki bi jih pustila na njem po poljubljanju.

13. Prekrokano popoldne z Bridged Jones ne bo nikoli prekinil nogomet.

14. Brez težav lahko spraviš v hladilnik kolikor hrane ti srce poželi.

15. Večerja je lahko tudi škatla iz Kitajske restavracije.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam