fbpx

Video: Katarina Benček – Resnica o podaljševanju trepalnic

Ličenje, Video

Kot smo vam že napovedali, se vam na našem portalu obetajo lepotni tutoriali oziroma krajši in daljši video posnetki s katerimi si boste lahko pomagale pri lepotnih opravilih, pa naj bo to ličenje za vsak dan, za posebne priložnosti ali pa samo preprost trik, ki vam bo pomagal do skodranih las. Vsekakor si boste lahko […]

katarinabKot smo vam že napovedali, se vam na našem portalu obetajo lepotni tutoriali oziroma krajši in daljši video posnetki s katerimi si boste lahko pomagale pri lepotnih opravilih, pa naj bo to ličenje za vsak dan, za posebne priložnosti ali pa samo preprost trik, ki vam bo pomagal do skodranih las. Vsekakor si boste lahko z njimi pomagale, se naučile česa novega ali pa samo izboljšale svojo dosedanjo tehniko.

Prva damica, ki vam bo pomagala in svetovala je simpatična Katarina Benček, zagreta bloggerka in tudi naše Instadekle. Preberite si, kako so nastali njeni tutoriali in zakaj je njen YouTube kanal drugačen od ostalih.

Od kod zanimanje za ličila?
“Zanimanje je že od nekdaj, že od osnovne šole ali prej. Moja mama je vedno rada urejena in sem se z ličili, kozmetiko srečala že zgodaj, saj to nosim od doma. Enostavno privlači me lepo in dišeče. Zato sem se kasneje odločila tudi za študij kozmetike in lahko veselo povem, da bom kmalu diplomirana kozmetičarka.”

Od kod navdušenje za snemanje lepotnih tutorialov?
“Sama sem leta nazaj delala na televiziji in to je še vedno moja prva ljubezen. In ker rada nastopam pred kamero sem združila to s kozmetiko, ki je moja druga ljubezen. Zato sem ustvarila kar lasten kanal na YouTube-u. Tako res delam nekaj kar me veseli, sicer je to trenutno moj hobi, upam, da nekega dne morda poklic.”

Kaj je tisto, kar lahko obiskovalke tvojega youtube kanala še posebaj navduši?
“Moj kanal se razlikuje od ostalih, ker sem dodala še rubriko intervju z različnimi strokovnjaki s kozmetičnih področji. Tako, da ne govorimo več samo o tutorialih ampak tudi o skoraj pogovorni oddaji.”

Kakšne so tvoje želje in cilji glede tutorialov v prihodnosti?
“Moja želja je povečati število obiskovalcev in pridobiti zaupanje le teh. Ponuditi nekaj več in drugačnega v vsakem primeru.”

V tokratnem videu boste z ogledom zanimivega intervjuja z uvoznico Xtreme Lashes Slovenija in prvo damo trepalnic v Sloveniji, Heleno Kosmino izvedele resnico o podaljševanju trepalnic. Za več informacij o podaljševanju trepalnic lahko kontaktirate Katarino, saj jih podaljšuje tudi sama.

 

Lahko se nam pridružite in izrazite svoje mnenje na naših forumih.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam