fbpx

20 let pretvarjanja: Šokantni dokumentarni film o najbolj neumni blondinki

Znani

Paris Hilton je slavna že dvajset let in če vprašate ljudi, jo bo večina označila za puhoglavo blondinko s kupom denarja.

Medtem, ko o kupu denarja Hiltonovi ne moremo oporekati, dokumentarni film This Is Paris popolnoma razbije vse predsodke o neumni blondinki. Paris ima trenutno kar 19 linij izdelkov, na poslovnih potovanjih pa preživi kar dve tretjini leta.

V dokumentarcu je spregovorila tudi o zlorabi, ki ko je doživela kot najstnica.

Ker je starši niso mogli nadzorovati, so jo poslali v internat v zvezno državo Utah. Paris trdi, da so se zaposleni v internatu še posebej radi spravljali nad otroke, ki so jih fizično in psihično zlorabljali. Prisiljena pa je bila jemati tudi zdravila. Kot pravi, ni edina, ki je šla skozi ta pekel in še danes jo kličejo ljudje, ki so doživeli isto.

V nedavnem intervjuju za avstralsko jutranjo oddajo Sunrise je paris izjavila, da je vseh 20 let igrala lik neumne blondinke.

»Ves ta čas nekaj igram, tako da svet ne bi nikoli izvedel, kdo pravzaprav sem. Pravi jaz je zelo pametna in ne neumna blondinka. Zelo dobro se znam pretvarjati, da sem,«

je dejala z globokim glasom.

Na vprašanje, zakaj se je odločila razkriti zdaj, je dejala:

»Mislim, da je čas, da svat izve, kdo sem. Zdi se mi, da sem že veliko preživela, ljudje pa imajo predsodke in konkretizirana mnenja o meni.«

Dodala je še, da razmišlja o tem, kako si želi, da bi si jo zapomnili.

»Nočem, da si me zapomnijo kot puhoglavko. Želim, da me spoštujejo kot poslovno žensko,«

je zaključila.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam