fbpx

20 modnih kosov v vinsko rdeči, najlepši zimski klasiki

Moda, Novice

Barva vina je večna zimska klasika, ki se prekrasno razume z vsemi barvami, zato z oblačili in modnimi dodatki v tej barvi ne morete zgrešiti, prav tako pa ne boste imele težav s stiliranjem kosov.

Ko gre za vprašanje zimskih barv, se največkrat spomnimo črne in rjave, morda še temno modre ali gozdno zelene. Toda po mnenju modnih strokovnjakov (in tudi po naših lastnih izkušnjah) je najlepša, najbolj elegantna ter zapeljiva zimska barva v resnici – vinsko rdeča!

Je pri srcu tudi vam? Nadvse dobro se prilega praznični tematiki, ki bo naslednja dva tedna v ospredju. Živo rdeče odtenke lahko prihranimo za silvestrsko noč (rdeča barva naj bi prinašala srečo), pridušeno in zamolklo paleto rdeče barve pa lahko nosimo vsak dan, od jutra do večera.

Tako, kot smaragdno zelena, je tudi vinska ali ‘bordo’ rdeča eden najlepših pridušenih barvnih odtenkov, ki odlično ujame zimsko razpoloženje in popestri turobne zimske dni, še posebej, če ne želimo preveč izstopati z bolj živimi barvami. V bordo rdeči se enostavno počutimo – udobno. Prikupno je videti na vse odtenke polti in na vse barve las.

Barva vina je večna zimska klasika, ki se prekrasno razume z vsemi barvami, zato z oblačili in modnimi dodatki v tej barvi ne morete zgrešiti, prav tako pa ne boste imele težav s stiliranjem kosov. Izberite recimo plašč v vinsko rdeči, saj res ni treba, da vsi hodimo okoli v črnih, enako se odločite pri puloverjih, pulijih, jopicah, jaknah, krilih, oblekah, čevljih in torbici. Ter kajpak ne pozabite na svilen top v zapeljivi vinsko rdeči barvi ali seksi negliže v tem odtenku.

Gležnjarji v vinsko rdeči bodo (zlasti usnjeni in s ‘croco’ potiskom) povedali okolici, da ste modno osveščeni, enako velja tudi za bordo rdečo torbico ali nahrtnik, medtem ko se pred mrazom ubranite s toplim šalom v vinsko rdeči in kapo ter rokavicami v enakem odtenku.

Zgoraj si lahko ogledate najlepše high street modne kose v tej občudovanja vredni zimski klasiki, zbirko smo obogatili tudi z izborom oblačil in dodatkov, ki so jih ponudile dražje, t.i. ‘high end’ modne znamke.

D. S.

Foto: blagovne znamke, Instagram, Fashion Mumblr


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam