fbpx

20 najlepših moških na svetu po izboru uporabnikov spleta!

Izpostavljeno, Lifestyle

Spletni portal TC Candler se je odločil dokazati, da so uporabnikom po vsem svetu, ne glede na raso ali narodnost, všeč podobne poteze obraza oziroma imajo podobno mnenje o tem, kaj je lepo.

Najbrž se strinjate, da je ideal lepote za vsakogar drugačen, preprosto povedano, vsake oči imajo svojega ‘malarja’. To velja tako za ženski, kot moški spol. Ko pa gre za izbiranje najlepših žensk in moških na svetu, se večina kljub vsemu strinja okoli lepotnih kriterijev ter meril.

Spletni portal TC Candler se je odločil dokazati teorijo, da so uporabnikom po vsem svetu, ne glede na raso ali narodnost, všeč podobne poteze obraza oziroma imajo podobno mnenje o tem, kaj je lepo. Da bi to dokazali, so uporabnike v anketi prosili, naj izberejo sto najlepših moških. V spletnih nominacijah so sodelovali več kot 3 milijoni ljudi, zato je končni seznam zelo pester, vsekakor pa se strinjamo, da je vsak od 20, ki jih predstavljamo na lestvici (celoten seznam si lahko ogledate tukaj), po svoje zanimiv ali karizmatičen.

1. Trevante Rhodes

2. Taeyang

3. Toni Mahfud

4. Michiel Huisman

5. Mario Casas

6. Barış Arduç

7. Aaron Taylor-Johnson

8. Jungkook

9. Oscar Isaac

10. Jensen Ackles

11. Mariano Di Vaio

12. Sehun

13. Idris Elba

14. Felix Kjellberg

15. Stanley Weber

16. William Levy

17. James Reid

18. Armie Hammer

19. Jason Momoa

20. Kim Tae-hyung

Kakšno je vaše mnenje? So omenjeni moški zaslužili prvih 20 mest? Med njimi so nam nekateri obrazi neznani, drugi so bili opaženi v svetu modelinga ali kot manekeni, med prvo dvajseterico pa ni veliko Slovencem znanih oseb, ena od izjem je slavni britanski filmski igralec, producent, glasbenik in DJ Idris Elba. Nekateri, denimo južnokorejski pevec Taeyang, ki krasi tudi uvodno fotografijo, pa so veliki zvezdniki denimo v Aziji.

 

D. S.

Foto: Harper’s Bazaar, IMDB, Pinterest, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam