fbpx

22 načinov, kako znane trendseterke nosijo ‘slingback’ salonarje, ki so hit sezone

Moda

Manija za slingback čevlji se je z revij visoke mode hitro preselila v ponudbo novih kolekcij ‘high street’ trgovin, od balerink do malo višje in ozke ali kvadratne pete.

Vse se je začelo, ko sta znamki Chanel in Dior v svojih kolekcijah za pomlad-poletje 2019 predstavili slingback salonarje; Chanel dvobarvne, v črni in bež kombinaciji s kvadratno peto, Dior pa model J’ADIOR, katerega priljubljenost kljub vrtoglavo visoki ceni ne pojenja.

@ivana_andrijanic

Manija za slingback salonarji se je takrat šele začela, nov in vroč trend pa so hitro prepoznale ter posvojile znane high street znamke in v svoje kolekcije vključile najrazličnejše modele, od balerink z nizko peto do čevljev s kvadratno (block) peto in vse do modelov s srednjo do visoki peto, ki so kot nalašč za popoldanske ter večerne priložnosti.

Ustvarjene za vsak dan in za večerne izhode!

Eleganten damski učinek je z nošenjem slingback salonarjev zagotovoljen, saj so nadvse prikupni ter ženstveni. Znana modna dekleta so začela slingback modele nositi že prejšnjo pomlad, letos pa so ti salonarji doživeli pravi modni ‘boom’. Izbira v trgovinah je letos tako še večja, od enobarvnih modelov do dvobarvnih (color-block) in obutve z vzorci.

Balerinke so idealne za ležerna druženja, sandal za prihajajoče zabave, salonarji z ‘block’ peto pa za službo in vsakdanje obveznosti. Na Instagramu smo našli prelepe kombinacije oblačil in slingback salonarjev. Na primer v kombinaciji s kavbojkami in majicami, ki so idealne za ‘vasual’ videz. Elegantnega pa ustvarite, če slingback salonarje združite z oblekami in krili. Še same poiščite navdih na zgornjih fotografijah in postale boste zvezda uličnega stila.

D. S.

Foto: Instagram, Marie Claire


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam