fbpx

3 beauty triki, ki vam bodo prihranili čas in denar

Lepota

Se vam zdi, da so lepotne rutine postale tako obsežne, da bi potrebovali za vsaj dve tretjini višjo plačo in več časa, ki bi ga posvetili lepotnim ritualom?

Ne obupajte in si s temi tremi triki olajšajte življenje. Predstavljamo vam tri trike, s katerimi boste prihranili čas in denar.

 Balzam za ustnice ni samo za ustnice

Če ga niste navajeni imeti vedno pri sebi, to spremenite. Balzam je več kot le za ustnice. Z njim lahko hitro ukrotite neposlušne »mlade lase«, dodate nekaj sijaja svojim vekam. Prav tako ga lahko uporabite za nego obnohtne kožice. Če uporabljate barvni balzam, ga brez težav lahko uporabite tudi za osvežitev videza lic.

Kako popraviti zlomljena ličila?

Vam zvezni znano? Torbica vam pade na tla, ličila se raztresejo in senčilo, rdečilo ali puder razpade na tisoč koškov? Ne vrzite ga stran, ampak mu dodajte nekaj kapljic alkohola ter dobro potapkajte z zunanjo stranjo žlice, da vsebino lepo poravnate. Et voilà, kot da se ni nič zgodilo. Tudi, če se vam zlomi šminka, ne obupajte! Preprosto jo segrejte z vžigalnikom, da se raztopi in jo čez noč pustite v hladilniku.

Suh šampon pred spanjem

Niste jutranji tip in skoraj vedno lovite zadnje minute, da ne bi zamudili v službo, poleg tega pa imate še »bad hair day«? Pozabite na nervozna jutra in pred spanjem na lase nanesite na teme suhi šampon. Nato jih spnite v figo in verjemite, da bodo vaši lasje zjutraj kot prerojeni, saj bo šampon deloval čez noč.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam