fbpx

3 blogerke za močnejše postave

Izbor urednice, Lepota, Lifestyle, Novice, Novice, Prva stran

Malo drugačne blogerke …

Opazila sem, da na družabnih omrežjih ali v medijih skoraj nikoli niso izpostavljene prelepe in talentirane blogerke močnejših postav. Blogerstvo je že nekaj časa eden glavnih trendov, o tem se govori na vsakem koraku. Žal pa sem opazila, da na družabnih omrežjih ali v medijih skoraj nikoli niso izpostavljene prelepe in talentirane blogerke močnejših postav. To niti ne bi smelo biti takšno presenečenje, saj so ženske z oblinami v medijih sicer tako premalo predstavljene, »pometene pod preprogo«.

Piko na i dajejo manekenke, ki zase pravijo, da imajo »obline« in hodijo po brvi Victoria’s Secret. Dejstvo je, da so ženske z oblinami privlačne in v trendu! Izbrskali smo nekaj naših najljubših blogov za ženske z močnejšimi postavami, kjer lahko dobite inspiracijo in modne ideje!

Girl With The Curves: Zgodba nesamozavestne ženske, ki se je naučila imeti rada

Tanesha Awasthi je leta 2011 ustanovila spletno platformo, kjer je objavljala svoje modne outfite.

1-4

»Celo življenje sem se spopadala z nizko samozavestjo, nato pa sem ugotovila, da se bom morala imeti rada, saj je bilo zame vse izčrpajoče.«

V razredu je bila največja in je imela največja stopala ter oprsje, zato se ni počutila lepo.

»Nisem se stisnila v oblačila, ki so jih nosile prijateljice, imela sem značilno multi-rasno frizuro in vse to so bile stvari, ki jih nisem skoraj nikoli videla v medijih.«

1-3

Danes prizna, da jo je bilo on ustanovitvi bloga na smrt strah, kaj bodo drugi menili o njej. Pet let kasneje, je Tanesha uspešna ženska, ki se ima rada in navdihuje ženske po vsem svetu.

»Moj cilj je, da navdihnem ženske, ki so samozavestne, se ne opravičujejo in se počutijo prelepe ne glede na velikost,«

pove blogerka, ki se povezuje z bralkami, ki se učijo sprejemati sebe, takšne kot so. Zaradi njene filozofije in uspešnosti boga je bila predstavljena v največjih modnih časopisih kot so Vogue, Glamour, Marie Claire, Cosmopolitan, Elle in RedBook.

1-2

Njene modne, lepotne in življenjske ideje lahko najdete na njeni spletni strani ali Instagramu.

Curvy Girl Chic

Američanka z azijskimi koreninami je od malih nog oboževala modo in spremljala trende oblačenja. Pred sedmimi leti je ustanovila svojo modno platformo z željo, da bi se povezala z ženskami z močnejšimi postavami, z istim hobijem. Danes modne navdušenke obiskujejo njen blog, saj najdejo lepotne, modne in druge ideje.

2-2

????????????????????????????????????

Oglejte si njen blog in Instagram.

Chloe in Curve

Za dekliškim in nežnim blogom stoji svetlolasa 26-letna Britanka. Pravi, da je blog začela pisati iz naslednjih razlogov;

  • je kreativna oseba in rada govori, zato jo je zanimalo, kaj lahko iz tega nastane!
  • želela si je, da bi bilo na spletu več pozitivnih telesnih sporočil.
  • odkrito prizna, da zaradi njene zdravstvene diagnoze, vrste artritisa, več časa kot običajno preživi doma in se zamoti s pisanjem bloga.
  • sporočilo, ki ga želi prenesti je, da moda ni opredeljena glede na velikost. »Vse ženske bi morale z modo eksperimentirati in v njej uživati.«
  • poiščete jo lahko na njenem blogu ali Instagramu in Facebooku.

3-3

3-3

Če želite še več prispevkov na to temo, nam pišite na naša družabna omrežja Style.Over.Net!


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam