fbpx

3 ključna pravila Jennifer Lopez za večni mladostni videz in popolno formo

Lepota

Njej pa lahko verjamemo!

Razen, če ste izolirani od vseh družbenih omrežij in kakršnih koli novic o zvezdnikih, ste verjetno vsaj enkrat naleteli na fotografije Jennifer Lopez. Zvezdnica, ki je pred kratkim praznovala 50. rojstni dan, je videti, kot da je čas zanjo obstal, saj ni videti čisto nič drugače kot pred dvajsetimi leti. Še več, lahko bi dejali, da je videti celo boljše!

Nekateri boste pripomnili, da je njena edina naloga videti popolno in da ima za sabo celo ekipo ljudi, ki se ukvarja z njenim videzom, od osebnega trenerja, nutricionista, zasebnega kuharja, zdravnika in kozmetičarke.

To nedvomno drži, je pa tudi res, da jih imajo tudi druge hollywoodske zvezdnice, pa vendar niso videti tako kot ona.

Bistvo tega članka ni v poveličevanju kulta večne mladosti in ustvarjanju občutka manjvredosti vseh, ki so videti kot navadni smrtniki, Jennifer Lopez pa na drugem planetu.

Bistvo je, da še enkrat pokažemo, kako se vsakodnevne navade odražajo na videz, brez pomoči zdravnika in osebnega trenerja, ki bi skrival dejstvo, da se slabo prehranjujete ali ne spite dovolj. Jennifer je pred kratkim v intervjuju za InStyle razkrila 3 ključna pravila, zaradi katerih je prepričana, da so ključ do njenega popolnega videza in dobra novica je, da si jih lahko privoščite tudi vi.

Jen je opozorila, da čudežna formula ne obstaja, vse življenje je skrbela zase in svoje zdravje, kar se je enkrat moralo odražati na njenem videzu. Njeno pravilo številka 1 je: brez kofeina. Svoj vir energije išče v drugih sestavinah ali dejavnostih, kot so redna vadba z utežmi, pilates in kolesarjenje.

Nekateri bi menili, da je drugo pravilo še hujše od prvega, vendar Jennifer trdi, da nikoli ne pije alkohola. Znano je, da alkohol iz več razlogov slabo vpliva na videz kože in samo en pogled na kožo Jennifer Lopez je lahko zadostna motivacija, da se poslovimo od vina in koktajlov, kajne?

Nekako smo pričakovali, da se bo na njenem seznamu znašel tudi ta večni nasvet. Dovolj spanca je nekaj, česar nikoli ne smete podcenjevati, Jennifer pa je povedala, da tu nikoli ne sklepa kompromisov.

Foto: InStyle, Elle


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam