fbpx

3 koraki do popolnih ustnic

Lepota, Novice, Prva stran

Ustnice so močno orožje vsake ženske in način, kako zanje skrbijo, pove veliko o sami ženski.

Zdi se nam, da ustnice še nikoli niso bile tako v središču pozornosti kot danes. Ne glede, ali želimo doseči casual dnevni ali bleščeči večerni videz, so ustnice področje, ki zahtevajo posebno pozornost.

So zelo močno orožje vsake ženske in način, kako zanje skrbijo, pove veliko o sami ženski. Pogosto jih zanemarjamo in se ob nanosu šminke čudimo, zakaj ne dosežemo želenega videza.

Z vami delimo preskušene in učinkovite trike, da lahko v samo nekaj minutah dosežemo wow učinek.

Nega

Kdaj ste si nazadnje privoščili piling ustnic? Rezultat vas bo presenetil! Na zobno ščetko nanesite malo hranljivega balzama, navlažite ustnice in jih rahlo podrgnite. Tako se boste znebili majhnih pomanjkljivosti in dosegli bolj zdrav in gladek videz ustnic.

Balzam lahko zamenjate s kombinacijo sladkorja in medu. Ostanek na ustnicah izperite z veliko tople vode in jih obrišite s čisto brisačo. Postopek ponovite pred vsakim nanosom šminke in ga uvrstite v dnevno lepotno rutino, da bodo vaše ustnice vedno mehke kot žamet.

Osnova

Balzam uporabite kot osnovo, nato izberite svinčnik za obrobo ustnic, ki mora biti odtenek temnejši od šminke, saj boste tako dosegli večji in polnejši videz. Kadar nanašate nude odtenke, naj bo svinčnik v enakem odtenku kot šminka.

S svinčnikom previdno obrobite ustnice in pazite, da ne prečkate naravne linije. Če pa jih želite vizualno povečati, pa jih začrtajte rahlo nad zgornjo ustnico. Za spodnji del pa uporabite trik – s svinčnikom zarišite črto znotraj naravne linije, da boste lahko kasneje dosegli lepši videz.

Nanos šminke

Čeprav šminko lahko nanesete takoj po uporabi svinčnika, priporočamo, da najprej nanesete tanko plast s čopičem, od robov navznoter. Uporabite klasično šminko, saj tekoči, zaradi svoje teksture, ustnice delajo manjše.

Za glamurozen videz nad zgornjo ustnico dodajte malo svetlega sijočega senčila, pod spodnjo pa v bronastem odtenku.

 

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam