fbpx

3 modni triki, zaradi katerih boste v oblačilih naravnost zablesteli!

Izbor urednice, Moda, Novice, slider

Navade, ki vam bodo pomagale izboljšati videz.

Izbira prave obleke vam bo pomagala zmanjšati stres, prihranili boste čas, hkrati pa boste videti srečnejši in bolj samozavestni. Toda vsi vemo, da so jutra najhujša. Nič ni slabšega od nenehnega odlašanja budilke, nato v naglici vstanemo in mrzlično iščemo oblačila, da ne bomo zamudili v službo. Tudi, če imamo to srečo, da pridemo v pisarno pred šefi, je velika verjetnost, da se ves dan čudno počutimo, ker smo vstali na »levo nogo«.

Na srečo obstaja način, da si olajšamo jutranje tegobe z nekaj modnih navad, ki bi jih morali uporabljati prav vsak dan.
Za vas smo pripravili tri ideje, ki vas bodo naredile srečnejše in samozavestnejše tudi, če boste zjutraj v veliki naglici. Te navade vam bodo pomagale, da boste izboljšale videz ter se počutili močnejši in pripravljeni na reševanje vsakodnevnih nalog.

Petdnevni načrt oblačenja

Prihranite si stres in vsakokratno jutranje načrtovanje, kaj boste med delavnim tednom nosili. Predlagamo, da na hitro fotografirate pet kombinacij ter jih shranite v telefonski opomnik. Med jutranjim urejanjem si lahko v miru pogledate beležke, da ne boste zgubljali preveč časa pri iskanju kombinacij, hkrati pa boste tudi manj napeti in tako boste brez težav začeli dan.

Najprej izberite čevlje

Kadar razmišljate o dnevnih kombinacijah, je najbolje, da ugotovimo, katere čevlje bi obuli in da čevlji postanejo osnova oblačil.
Imate pomemben sestanek? Namesto nizkih čevljev se rajši odločite za visoke petke, saj se boste v njih počutili bolj uglajeno in strokovno. Če imate v podjetju casual Friday, lahko obujete nizke zanimive čevlje in ustvarite sproščen, vendar še vedno eleganten slog.

Poznavanje te formule za ustvarjenje popolnega oufita, bo zmanjšal jutranji stres in vas naredil srečnejše.

Pred odhodom še enkrat preverite obleko

Pred ogledalom preživite zadnjih 10 sekund, preden zapustite dom. To vas bo prepričalo, da je bil izbor oblačil pravi in da nosite točno to, kar ste si zamislili. Ta čas lahko izkoristite tudi za hitre spremembe detajlov, če mislite, da bi drug kos lahko bolje dopolnil celoten outfit. Če pa vam je všeč to, kar nosite, vas bo samozavest spremljala ves dan.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam