fbpx

3 načini nošenja dolge pletene obleke!

Moda, Prva stran, Ženska moda

Kako jo nositi?

V temperaturah pod ničlo bi se najraje zavile v bundo, debele kavbojke in kosmate škornje in se nikoli vrnile izpod debele odeje, vendar žal delovno mesto (in naša samopodoba) zahteva bolj urejen videz. Kaj narediti? Naš odgovor je dolga pletena obleka!

Če izberete pravo, boste urejene in hkrati varne na toplem. Pobrskali smo po modnih dnevnikih blogerk in modnih urednic, da bi videli, kako iz tega modnega kosa iztisniti največ. Pripravljene?

1. Hlače in obleka skupaj

Morda sprva nenavadna kombinacija, kjer lahko hitro zgrešimo, s pravim kombiniranjem pa ustvarimo prelep videz. Hlače naj bodo čim ožje ter se skladajo z barvo pletene obleke. Blogerke največkrat posežejo po imitaciji usnjenih hlač ter sivem puloverju z velikim ovratnikom. Za še bolj prefinjen videz pa dodajte obleki v peščeni barvi črne hlače ter biserne uhane.

2. Škornji nad kolenom

Kombinacija pletene obleke in visokih škornjev je zagotovo najbolj priljubljena in pogosta. Igrate se lahko z dolžino škornjev in obleke, seveda pa velja pravilo, da se nagibamo h daljši dolžini. Kombinirajte jih z elegantnim plaščem, nikakor pa ne pozabite toplih nogavic!

3. Dolgi pleteni obleki dodam …

Nakit, velike rute, piflarska očaka, dolg plašč, možnosti je nešteto! Ker je dolga pletena obleka sama po sebi minimalistična, si lahko privoščite nekaj ustvarjalnosti. Za prefinjen izgled predlagamo minimalističen zlat nakit, uro ter velik šal nežnih pastelnih barv. Pri izbiri nogavic je bolje, če se vzorcem odrečete in izberete enobarvne. Bodite sam svoj stilist in prepustite domišljiji prosto pot!

Pletena obleka je “it” kos zimske sezone, zato komaj čakamo, da vidimo kako jo boste kombinirali! Označite svoje fotografije modne oprave z #styleovernet.

Vir foto: Shutterstock, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam