fbpx

3 najbolj inteligentna znamenja v zodiaku: ste med njimi?

Lifestyle, Novice, Odnosi, Prva stran, Zanimivosti

Slovijo kot težki in muhasti, celo domišljavi, obenem pa so prodorni ter nadvse intuitvni.

Saj ne boste verjeli svojim očem, ko boste prebrali prispevek, morda boste razočarani, kot sem bila tudi sama (vsak si o sebi pač misli najlepše in najboljše, tako pač je), ampak da so ravno ta tri horoskopska znamenja po zatrjevanju astrologov najbolj inteligentna… no, kaj takega. Med njimi ni niti trmastega bika, niti delovne device niti vizionarskega vodnarja. Lepa reč.

Pač pa so to tri znamenja, ki sicer astrološko veljajo za zelo ‘težka’, če uporabimo najblažjo možno besedo. Slovijo kot zagamani, prav nič preprosti za ‘upravljanje’, z njimi je težko, pogosto spreminjajo svoja stališča, včasih pa se na okolico celo dvolično ali sovražno odzovejo.

Obenem pa za ta znamenja velja, da so zelo intuitivna in pronicljiva. Katera tri so torej ta? Zdaj je čas, da potešimo vašo radovednost: to so dvojčki, strelci in škorpijoni. Pa si oglejmo, zakaj so tako posebni.

Dvojčka

Že od malih nog dvojčki radi raziskujejo svet in so po naravi zelo radovedni ter jih zanima takorekoč vse. Pogosto se kar težko odločijo za najljubše področje, čeprav jim je umetnost ponavadi najbližje.

Posledica njihove inteligence ni samo pronicljivost, ampak tudi domišljavost, vseeno pa so dovolj duhoviti, da jim nikoli ne zmanjka družbe in prijateljev. Nadvse radi imajo dolge, pametne in konstruktivne pogovore. To velja tudi, ko izbirajo partnerja, saj ne marajo praznega govorjenja ampak si želijo z nekom na dolgo in široko ter čim bolj poglobljeno pogovarjati.

Strelec

Horoskopskim strelcem radi pripišejo, da so neresni, vseeno pa so tudi zelo prodorni, odlično znajo oceniti položaj in zato dobro ‘preberejo’ druge ljudi ter okoliščine. Zaradi intuitivnosti in dobre presoje si hitro pridobijo naklonjenost ljudi.

Med strelci je denimo kar precej znanstvenikov, še posebej pa blestijo v matematiki in drugih naravoslovnih znanostih.

Škorpijon

Horoskopski znak, za katerega pravijo, da je težek in zafrknjen, še posebej po osebnostni plati. S škorpijoni res ni lahka, vendar je večina kar precej premišljenih ter intuitivnih.

Škorpijoni v vsaki stvari iščejo globino in želijo priti do odgovorov ter smisla. Skorajda ni stvari, v katero njihov slavni ‘šesti čut’ ne bi mogel prodreti.

 

Foto: Elle, Mostinside, Entrepreneur


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam