fbpx

3 najpogostejše napake pri nakupovanju čevljev

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Prodajalci čevljev odgovarjajo.

Če bi se morali odločiti za eno stvar, ki nam pri nakupovanju ni vešč, je nedvomno vračanje že kupljenih stvari. Največkrat se nam to zgodi, kadar kupujemo čevlje. Ne samo, da bomo razočarani, ker je bil nakup popolnoma zgrešen, ampak tudi zaradi dejstva, da bomo morali vrniti prav tiste čevlje, zaradi katerih smo bili pred nakupom tako vznemirjeni.
Prodajalce čevljev smo zato prosili, naj nam odgovorijo na dve vprašanji: Katere so najbolj pogoste napake pri kupovanju čevljev in zaradi česa čevlje največkrat vračajo?

designer-shoes-1-finding-what-you-want

Napačna številka čevljev

Razlog številka 1 za vračanje čevljev, je napačna številka. Čeprav je to eden izmed najbolj očitnih razlogov, je včasih lahko čisto izven kontrole. Ženske mnogokrat hitijo in ne posvečajo dovolj pozornosti med nakupovanjem, zato se lahko zgodi, da kupijo par čevljev brez da bi jih pomerile. Pri spletnem nakupovanju pa so prodajalci svetovali, da pogledati sizing chart, ki ga imajo na strani. Prav tako je priporočljivo, da preberete komentarje žensk, ki so že kupile čevlje znamke, ki jih imate ogledane.

heels_storysize_650_070814124148

Neudobni čevlji

Preden vrnete čevlje zaradi tega, ker ste ugotovili, da so zelo neudobni, poskušajte sami rešiti ta problem. Dajte jim še eno priložnost, kupite silikonske vložke ali jih odnesite k čevljarju, da vam pomaga. Če nič od tega ne deluje, jih vrnite.

20 Trendy Shoe Styles On The Street - Style Estate -

Impulzivni nakup

Po podatkih prodajalcev večina žensk vrne čevlje zaradi tega, ker jim čevlji ob prihodu domov kar naenkrat niso več všeč. Da bi se temu izognili, prodajalci svetujejo, da kadar vidite čevlje, ki so vam všeč, malo razmislite o njih, preden se odločite za nakup. Če po tednu dni še vedno razmišljate o njih, potem si zaslužijo mesto v vaši kolekciji obutve.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam