fbpx

3 nasveti, kako kupiti odličen nedrček brez naramnic

Izpostavljeno, Lifestyle, Moda, Prva stran, Zanimivosti, Ženska moda

Nasvete smo namenili lastnicam večjih prsi, ki ponavadi iščejo oporo in zato včasih zaman iščejo kakovosten nedrček brez naramnic.

Najti kakovosten modrček z dobro oporo in brez naramnic utegne biti kar zalogaj, sploh za lastnice večjih prsi. Nakup modrca brez naramnic pa bo z naslednjimi 3 nasveti tudi zanje poslej lažje opravilo.

“Kolikor večje so prsi, toliko širši mora biti trak, s katerim se modrček zapenja na hrbtu, saj le tako lahko ponudi ustrezno oporo prsim ter jih drži pokonci,” pravijo modni stilisti.

Opustite torej prepričanje, da samo zato, ker imate večje prsi, pod obleko brez naramnic ne morete nositi pripadajočega nedrčka brez naramnic. Tu pa so 3 nasveti:

# Kupite za eno številko manjši nedrček

Ženske se za oporo zanašajo na naramnice, a pomembneje je, da je del modrca, ki se zapne na hrbtu, dovolj čvrst, torej ne mlahav, ker prav to zagotavlja glavni del opore. Ženske z večjimi prsmi naj zato izberejo za eno številko manjši modrc v delu, ki gre čez hrbet, medtem ko mora biti številka košarice enaka, kot pri drugih modrčkih, ki jih sicer nosi.

Tako nadoknadite oporo, ki jo omogočajo naramnice. Zapnite nedrc na zadnji kljukici za maksimalno oporo. Skrita žica v modrcu na spodnjem delu, ki dvigne dojko, se mora ‘usesti’ tik pod prsmi, ne na rebra, vendar pa ne sme pritiskati na prsno tkivo.

# Del nedrčka, mora biti tam, kjer se zapne na hrbtu, širši

Kolikor večje prsi, toliko širši naj bo trak, ki teče čez hrbet, kjer se zapenja. Zato ne kupujte modrcev z eno kljukico, imeti jih mora vsaj tri v navpični vrsti, da prsim zagotovite čvrsto oporo.

# Prehod med košaricama in prsmi naj bo čim bolj gladek

Prehod med košaricami nedrčka in prsmi se lahko vidi pod majico, kar ženske z večjimi prsmi moti. Da bi bil ta prehod čim bolj gladek in neviden, poskusite najti modrc, ki ima na vrhu košaric malce čipke, ta bo omilila prehod med modrcem in prsmi, rob nedrčka pa ne bo opazen pod obleko.

Nasvet plus:

Ko nosite majico ali obleko brez naramnic, naj bo glavna opora temu kosu oblačila na predelu trupa, ne na prsih. Do tega si lahko pomagate tudi s korzetom. Pazite, da obleka v predelu prsi ne bo pretesna, da to ne bi nedrčka brez naramnic zaradi teže oblačila povleklo navzdol, s tem pa bi izgubile oporo dojkam.

 

Foto: Triumph, Abra4Me, Pinterest, WordPress, Beautifully Seaside


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam