fbpx

3 odlični make – up triki za svež in naraven videz

Lepota, Novice

Brezmadežna koža, ki daje občutek, da je brez ličil, je zelo zaželena. Poiskati popolno podlago, ki se bo stopila z vašim tenom ter hkrati prekrila vse pomanjkljivosti pa je vse prej, kot lahko delo

Zato smo se odločili, da vam razkrijemo nekaj trikov, s pomočjo katerih bo vaš obraz zasijal.

Puder nanesite samo po sredini obraza

Tekoč ali mineralni puder v prahu nanesite le na sredino obraza oziroma pod oči, na brado, nos in sredino čela. S tem bo preostanek obraza videti svež in naraven, pomembno pa je, da uporabljate odtenek, ki najbolje ustreza vaši polti.

Naš nasvet je, da izberete mineralni puder, ki deluje kot nekakšen filter, vaš obraz pa bo kljub temu videti naraven.

Predlog urednice: Estée Lauder Perfecting Loose Powder.

Hidratantna krema namesto osvetljevalca

Če želite doseči čim bolj naraven make – up in ne uporabljate osvetljevalca, želite pa, da je vaš obraz sijoč, posezite po izdelku, ki ga vaša kozmetična torbica nedvomno premore – hidratantna krema. Po nanosu podlage z lahkim tapkanjem nanesite majhno količino kreme na vrh lične kosti.

Ta trik je primeren za vse dame, ne glede na leta, je zelo preprost in hiter – kar pa je pri tem še najboljše – vaša koža bo zaradi dodatne vlage presrečna.

DIY BB krema

Za dneve, ko vaša koža potrebuje več hidratacije, vi pa želite na obraz nanesti puder, je najboljše, da skupaj zmešate dva izdelka: puder in kremo. Preden na dlan ali čopič nanesete podlago, zmešajte v razmerju 1:2 kremo in tekoči puder.

Za temeljito prekrivanje, nanos ponovite, kljub temu pa bo vaš obraz videzi svež, naraven in sijoč. Da DIY je odličen trik za poletne mesece, ko se več znojimo in moramo hidrataciji kože posvetiti še posebno pozornost.

 

Foto: MaxFactor, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam