fbpx

3 pravila Jennifer Lopez za večno mladosten videz!

Lepota

Slavna pevka bo 24. julija letos praznovala Abrahama! Kar težko verjamemo, saj je videti 20 let mlajša. Razkrila je 3 načine za ohranitev mladostnega videza, ki se jih že dolgo drži.

Jennifer Lynn Muñiz Lopez, pogosto ji rečejo kar J. Lo, je pevka, filmska in televizijka igralka, tekstopiska, glasbena producentka, plesalka in še marsikaj. Neverjetno, a resnično: ‘Jenny from the Block’ bo julija praznovala že 50 let!

Latino diva je videti boljše, kot marsikatera 30-letnica. Zgolj genetska sreča ali tudi posledica lastnega vsakodnevnega truda? Pevka v intervjujih rada poudari, da brez slednjega vsekakor ne bi bila videti tako mladostno in sveže.

Marsikdo se obregne, da je Lopezovi lahko, ker ji denar omogoča, da si privošči slavne strokovnjake za prehrano in telovadbo, kuharja, drage zasebne zdravnike, dermatologe, frizerje, kozmetičarke… To že drži, toda namesto J. Lo. nihče od naštetih ne dela trebušnjakov ali se izogiba pitju alkohola in škodljivim navadam.

Dodaten argument je, da imajo tudi številni drugi zvezdniki na razpolago veliko denarja, s katerim si, če želijo, privoščijo vse strokovnjake in svetovalce, kar jih je, a vseeno niso videti tako dobro, kot J. Lo. Zato verjamemo pevki, ko v intervjuju za revijo InStyle razkriva svoja 3 pravila oziroma skrivnosti mladostnega videza. Katera so?

1. Ne uživa kofeina

Jennifer se že vse življenje drži zdravega prehranjevanja in se izogiba škodljivim razvadam. Tudi kofeinu je rekla ne. Svoj vir energije je že zdavnaj našla drugod, v bolj zdravih sestavinah in v redni telesni vadbi. Dviguje uteži, kolesari in vadi pilates.

2. Rekla je ne alkoholu

Znano je, da pitje alkohola slabo vpliva na videz kože in jo stara. Že en sam pogled na Jennifer Lopez bi moral biti dovolj, da se tudi same odrečemo koktejlom in vinu!

3. Dovolj spi

Kar zdelo se nam je, da se bo tudi (lepotni) spanec znašel na Jeninem seznamu. Jennifer Lopez je celo poudarila, da je spanje ena od tistih dejavnosti, kjer čisto zares ne dela kompromisov.

D. S.

Foto: InStyle, Famous World Stars, Popsugar, Well+Good


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam