fbpx

3 preprosti koraki do popolnih, seksi ustnic!

Lepota, Lifestyle, Nega telesa, Novice, Obraz, Prva stran, Zanimivosti

Predstavljamo 3 trike (plus enega bonus) za lepše, mehkejše, sočnejše, na videz mlajše in večje ustnice, ki vabijo k poljubljanju.

Usta so bila vedno v središču obraza in so pomemben adut lepote, če so prijetno oblikovane in negovane, kot da bi že s tem dvojim dobesedno klicale k poljubom… Ker pa jih pogosto pozabimo negovati, so hrapave in grobe, toda to se da na srečo hitro rešiti.

Nekateri nasveti, izvzemši ličenje oziroma šminkanje bodo prišli prav tudi moškim, saj se je tudi ženskam z gladkimi, toplimi, čutnimi, nežnimi in kot žamet mehkimi moškimi ustnicami zares zelo prijetno poljubljati. Fantje in moški, naredite vsake toliko časa piling ustnic in nanesite potem nanje hranljiv balzam za ustnice, kot je Labello, ta naj postane nepogrešljiv del vaše opreme prav povsod.

Predstavljamo vam 3 trike za lepše, mehkejše, na videz sočnejše, mlajše in večje ustnice, ki vabijo k poljubljanju.

1. Nega

Rezultati pilinga na ustnicah vas bodo prijetno presenetili! Na krtačko za zobe nanesite negovalni balzam za ustnice, ustnice zmočite z vodo in nežno drgnite s krtačko po ustnicah s krožnimi gibi.

Tokrat boste z balzamom ali mešanico medu in sladkorja ščetkale ustnice!

Balzam lahko zamenjate za mešanico medu in sladkorja, ki ste ga zmešali skupaj in nanesli na usta ter izvedli enak postopek s krtačko. Ustnice bodo božansko mehke, šminka ali bleščilo, če ju boste kasneje sploh želeli uporabiti, pa bosta brez napake zdrsnila čez ustnice in vam dala brezhiben videz.

2. Baza ali podlaga

Drugi in tretji korak sta namenjena samo ženskam. Ponovno nanesite čisto malo balzama kot podlago. Izberite svinčnik za obrobo ustnic v čim bolj podobnem barvnem odtenku, kot je sama šminka. Tako boste dosegle videz polnejših ustnic in jim dodali viden volumen.

Skrbno in natančno obrobite ustnice z barvnim svinčnikom in se držite naravnega roba ustnic. Če jih želite malce povečati, pa vlecite svinčnik za usta tik nad naravno linijo ustnic.

3. Ličenje ustnic

Šminko lahko naneste neposredno iz tulca, a strokovnjaki predlagajo ličenje s pomočjo čopiča za nanašanje šminke, saj je rezultat bolj natančen. Začnite nanašati s čopičem na notranjih kotičkih ustnic, potem pa vzemite v roko šminko in z njo direktno iz tulca izpolnite še nepobarvan del ustnic. Ni taka znanost, kot se sliši, verjemite!

Uporabite klasično šminko, saj šminka za usta v tekoči obliki (ponavadi ima ščetko ali ozek čopič na koncu) zaradi svoje teksture usta navidezno pomanjša. Povsem druga zgodba pa je seveda najnovejša generacija posebnih ‘hibridnih šmink’ z inovativnimi gobičastimi aplikatorji, kot je denimo Lancômeov kultni Juicy Shaker (iz 2016) in letos še inovativnejša formula mat tekoče šminke z imenom Matte Shaker.

Lancôme je s svojimi Juicy Shakerji in Matte Shakerji naredil pravo revolucijo na področju šmink

Bonus trik

Za popoln videz natapkajte nad zgornjo ustnico (tik nad Kupidovim lokom) malce svetlečega se belega senčila (tistega za senčenje vek). Pod spodnjo ustnico (navpično glede na najnižjo točko Kupidovega loka) pa s prstom tapnite malce bronzerja in ga vtrite v kožo. Poskusite, razlika bo izjemna: lepo definirane in na videz čvrstejše ter polnejše ustnice!

 

Foto: Journal.hr, Glamour, Pinterest, Sir Health, Chanel.com, Vickisbeauty, YouTube, Orogold


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam