fbpx

3 razlogi, zakaj nimate sreče v ljubezni!

Izpostavljeno, Lifestyle, Odnosi, Zanimivosti

Ste med ženskami, ki neutrudno iščejo ‘svojega’ moškega? Nekateri bi dejali, da se premalo trudite, drugi pa, da se trudite še celo preveč. Resnica je povsem drugačna!

Morda ste prebrale že na tone knjig in knjižic za samopomoč ter na stotine nasvetov na spletu, kako najti Gospoda Pravega, a se vam sreča v ljubezni še ni nasmehnila? Nekatere ste se obrnile po pomoč ne samo k prijateljicam, temveč celo k vedeževalcem, psihoterapevtom in astrologom, pa vse zaman.

Še kar naprej neutrudno iščete ‘svojega’ moškega. Nekateri znanci vas bodo dobronamerno ‘opomnili’, da se premalo trudite, medtem ko vam bodo drugi z določeno mero cinizma porekli, da se trudite še celo preveč…

Resnica pa ni ne na eni, ne na drugi strani. Obstaja namreč povsem razumna in logična utemeljitev, zakaj ste še vedno samske in to ne po lastni izbiri. Oglejmo si 3 razloge za vašo ‘nesrečo’ v ljubezni.

1. Na moške gledate predvsem kot na spolna bitja

Oh, ženske, ki so dolgo brez moškega, si še kako želijo seksa, brez skrbi! Morda so nerodne in na videz zadržane, a v njih tli vulkan. Toda, drage dame, ki ste že dolgo ‘brez’ – verjele ali ne, seks je pomemben, vendar ne najpomembnejši del enačbe. Seveda si želite moškega v celoti… tudi njegov organ, ki vam tako zelo manjka med nogami. Toda: namesto, da mu že po kratkem znanstvu pokažete vse svoje fantastične posteljne veščine, ga najprej spoznajte kot človeka! Samo tako boste ugotovile, ali med vama obstaja tudi čustvena povezanost in ne samo spolna kemija – prav čustvena bližina je namreč gonilo vsakega partnerskega odnosa.

2. Oddajate vibracijo, da ste negotove

Morda si celo domišljate, da kar žarite od samozavesti in slednjo skušate razkazovati tudi na družbenih omrežjih, s tihim upanjem, da vas bo ‘pravi moški’ opazil. Toda včasih oddajate izdajalske znake, da ste v resnici negotove in razkrijejo vas majhne podrobnosti, na katere niste pozorne. Na družbenih omrežjih in tudi v resničnem življenju. Denimo, da spoznate moškega. Že na prvem zmenku začnete ogovarjati bivšega ali žaliti ženske v bližini in kažete na njihove napake. S tem daste moškemu na zmenku takojšen občutek, da ste negotove in vas muči kompleks manjvrednosti. Namesto, da bi se pokazale kot inteligentne ter očarljive sogovornice, moškemu, ki vam je všeč, takoj postane jasno, da imate vse druge za tekmece in niste prepričane v lastno vrednost ter sposobnosti. Če je moški pokvarjenega značaja, bo vašo nesamozavest izrabil, da vas čim prej dobi v posteljo. Pošten in dober moški pa vas bo pustil pri miru, da predelate svoje strahove in osebno dozorite.

3. Ne prepoznate sporočil, ki vam jih pošilja

V vaši glavi se je rodila ideja o popolni zvezi, ki bi jo lahko ustvarile z določenim moškim in te sanje ste pripravljene uresničiti za vsako ceno. Tudi proti njegovi volji! Osredotočenost na lastno idejo vas tako zaslepi, da se sploh ne ozirate na resničnost in signale, ki vam jih je ta moški dal. Morda je vaš ‘izbranec’ povsem nezainteresiran za zvezo (ne le z vami, pač pa celo na sploh ali zgolj v tej fazi življenja), želi si izključno seksualni odnos z vami (na krajše ali daljše steze) in se noče vezati. Nikar ne naredite napake, češ da ga boste prav ve spremenile. Namesto tega ga raje spoznajte takega, kot je, ter ne izgubljaje časa tam, kjer v resnici ni upanja.

D. S.

Foto: Pinterest, LifeHack, Odyssey, Cowbird, Thought Catalog


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam