fbpx

3 triki, da iz tankih las ustvarite bujno ‘lob’ frizuro

Lasje, Lepota

Lob je idealna frizura za vse, ki hočejo preprosto vzdrževanje. Daljša verzija ‘bob’ pričeske se odlično prilega vsem tipom las, tudi tankim. Kako slednjim vdihnete volumen?

‘Lob’ je okrajšava za ‘long bob’ oziroma daljšo varianto bob pričeske. Idealna je za vse tipe las, celo tanjše. Danes vam razkrivamo nasvete, kako s tremi triki tudi tankim lasem lahko vdihnete bujnost in volumen, da bo vaša lob frizura videti zares imenitno!

Pri striženju morate paziti na najbolj primerno dolžino las glede na vašo obliko obraza in tip oziroma naravno gostoto las, potem pa po potrebi dodati kodre in barvne pramene, da optično ustvarite iluzijo večje gostote v laseh.

Ta frizura že nekaj let osvaja vrh lestvice priljubljenih pričesk in to ne brez razloga, saj jo je možno prilagajati na številne načine, obenem je preprosta za vzdrževanje ter vsakodnevno oblikovanje. Če menite, da vam lob ne bi pristajal, ker imate pretanke lase, berite naprej, razkrivamo vam 3 trike, da bo lob videti gostejši in poln volumna.

# Striženje las pod kotom

Frizerji dobro vedo, za kaj gre, zato pri obisku salona izrecno zaprosite za striženje las pod kotom. Lasje bodo ostriženi tako, da bodo na zadnjem delu glave krajši in segali do vratu, spredaj pa bodo daljši in padli do ramen. S tem ustvarite iluzijo volumna.

# Dodajanje pramenov

Nežen kontrast svetlejše obarvanih in temnejših pramenov v laseh bo pripomogel, da bo lob frizura videti na pogled gostejša.

# Zaključite z rahlimi kodri

Pričesko na vrhu oblikujte v rahle kodre in sicer od sredine glave navzdol, da bodo lasje videti gostejši in pričeska polna življenja. Lahkotni kodri so idealni za lob frizure, lasje s tem delujejo polnejše, kot pa če bi nosile raven lob.

D. S.

Foto: Getty Images, Health.com, Popsugar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam