fbpx

3 vrste zapeljivcev, na katere v življenju naleti vsaka ženska

Odnosi

Ženske včasih težko ocenijo, kdo jih poskuša samo spraviti v posteljo in kdo ima z njimi resne namene.

Kot navaja revija Cosmopolitan, obstajajo tri vrste zapeljivcev, s katerimi se sreča vsaka ženska (še posebej v poletnih mesecih), njihovi podrobni opisi spodaj pa vam lahko pomagajo, da ugotovite razliko med neresnežem in tistim, ki si zasluži drugo priložnost.

Pravi gospod

Njegove manire dokazujejo, da pravi gospodje še vedno obstajajo, vendar on je zapeljivec, ki ve, kako zapeljati žensko. Očaral vas bo z zelo izvirnim stavkom in komplimenti, zaradi katerih se boste počutili kot prava dama in ne »ulov«.

Kasneje bo uporabil vse druge gosposke trike, za katere je prepričan, da bo osvojil čisto vsako žensko, ki ji je všeč, da jo moški nosijo po rokah. Če se v tem prepoznate, je to pravi moški za vas.

Spretni šarmer

Tak tip moškega je v Dalmaciji znan kot »galeb«, ki poleti obletava ženske izključno z namenom, da jih spravi v posteljo. Pozna vse trike tega sveta in le redke se lahko uprejo njegovemu šarmu in je zelo spreten pri prepričevanju žensk, da so one ene in edine prave v življenju.

Če še niste ugotovili, tak tip moškega ni »material« za resno zvezo.

Resen gospod

Tak moški do vas ne bo pristopil z eno izmed oguljenih fraz, ki ste jih že slišali stokrat, ampak vas bo ogovoril le, če ste mu zares všeč.

Resen gospod bo želel z vami govoriti – o vas, vašem otroštvu, političnih prepričanjih in podobnih temah, ki bi se zgoraj omenjeni zapeljivci pri spoznavanju najraje izognili. Govorjenje je vse, kar boste ob prvem srečanju dobili od njega, vendar ne mislite, da to pomeni, da mu ni mar.

To je najboljši kandidat za resno zvezo in verjetno tudi edini, ki vas bo poklical, če boste nanj naredili dober vtis.

Foto: Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam