fbpx

3 zvezdniški slogi vojaških škornjev

Moda

Vojaški trend že nekaj sezon vlada na modni sceni. V modnih kombinacijah vplivnic smo že videli oprijete in sprane kavbojke, maskirne jakne, dolge vojaške plašče in podobne modne kose.

Letos so prav tako v ospredju vojaški škornji. So zelo vpadljivi in delujejo robustno, vendar se ujemajo z različnimi modnimi kombinacijami. Predlagamo vam 3 sloge vojaških škornjev za različne priložnosti.

Klasični slog

Če nosimo klasične škornje, ni nujno, da je takšna celotna modna kombinacija. Nasprotno, klasični vojaški škornji puščajo prostor drugim oblačilom, ki so lahko razigrana in vesela. Vojaški škornji se odlikujejo po tem, da so topli in udobni. Zaradi vremena ni več treba žrtvovati mode. Ti škornji bodo opravili vse zahtevne naloge – od blata do dežja. Med zvezdniki sta pristašici klasičnega sloga, ki radi nosita vojaške škornje, Margot Robbie in Victoria Beckham.

Urbani slog

Karirasti vzorec, mrežaste nogavice in visoki vojaški škornji z debelim podplatom – vse diši po novem grungeu. Gre za ultramoderni videz pod vplivom devetdesetih. Ta slog je popolna kombinacija ženstvenosti in robustnosti. Prihranjen je za pogumne ljubiteljice mode, ki se ne bojijo pokazati svoje drznosti. Robustni vojaški škornji se odlično podajo k plisiranim krilom, dolgim ženstvenim oblekam in h kratkim krilom. Na svetovni modni sceni takšen slog najraje nosita Hailey Bieber in Miley Cyrus.

Eklektični slog

Modni navdušenci bodo svoj slog poudarili z rdečimi vojaškimi škornji, ki se odlično podajo k vzorcem, kot so živalski potiski, črte ali karirasti vzorec. Poleg tega, da eklektični slog ljubi različne vzorce, izvrstno združuje moderno in vintage.

Rdeča barva je odlična izbira za sivo modno jesen, saj bo v vsak slog vnesla pridih elegance, ženstvenosti in drugačnosti. Osnovno pravilo eklektičnega sloga je, da ni pravil. Zato se lahko neomejeno poigravate. Slavni zvezdnici, ki imata v oblačenju radi eklektičnost, sta Lady Gaga in Katy Perry.

To jesen izberite svoj slog vojaških škornjev in pokažite svojo drznost.

Foto: Deichmann


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam