fbpx

4 aplikacije, ki vam bodo pomagale pri novoletnih zaobljubah!

Fit, Lifestyle, Novice, slider

Bolj zdravo življenje, redna vadba, učenje novega jezika …

Od novega leta še sicer ni minil dober teden, vendar se lahko pohvalimo, da se svojih novoletnih zaobljub še vedno držimo. Tudi vi še vztrajate? Nam v pomoč poleg dobre volje priskočijo tudi aplikacije, prilagojene prav ohranjanju zdravega življenjskega stila. Poglejte nekaj novosti, ki smo jih izbrskali za vas!

 

1.LIFESUM: OHRANJANJE ZDRAVE TEŽE IN PREHRANJEVANJA

 

 Ob vstopu v aplikacijo izberete med možnostmi izgubiti težo, pridobiti mišično maso ali povišati kvaliteto svojega zdravja. Lifesum ponuja prehranske načrte, športne vadbe in opomnike, da pijete dovolj vode. Je vodič in osebni trener do zdravega življenja, ki ga lahko imate vedno seboj. Poleg izvirnega dizajna in ilustracij je aplikacija moderna in pozitivno naravnana. Poudarja namreč zdrav način življenja in se bori proti nezdravi lakoti za izgubo teže. Temelji na motivaciji, prejela pa je že vrsto nagrad za najboljšo aplikacijo. Lifesum je brezplačen vodič, za nekaj dodatnega denarja pa si lahko uporabnik preide na nadgrajeno Premium aplikacijo. Pridobite jo lahko na App Store ali Google Play. Mi smo navdušeni!

2. SAMO SEDEM MINUT VADBE NA DAN

 

 

Morda v dnevu nimate cele ure, ki bi jo lahko porabili v fitnesu, zagotovo pa imate 7 minut. Nič več, nič manj, do zdravega telesa brez fitnes naprav. Znana in uspešna aplikacija 7-Minute Workout Training Challenge temelji na mini-rutinah, s katerimi začetniku daje motivacijo. Uporabnik ima 3 življenja, kar pomeni, da lahko trikrat mesečno preskoči vaje. Če izgubi vsa življenja, gre ves zapisani napredek v nič in mora začeti znova. Ob redni telovadbi pa uporabnika tudi nagradi. Leta 2016 je bila z 20 milijoni uporabniki izbrana za aplikacijo leta. Ste si že vzeli vaših 7 minut?

3. ZAOBLJUBA: MANJ STRESA, VEČ MIRU, CALM

 

 Morda vaša zaobljuba ni temeljila na prehrani, ampak notranjemu miru in meditaciji. Nam osebno najljubša aplikacija Calm, je vodič, ki vas popelje na pot meditacije. Primerna je tako za začetnike kot za izkušene v meditaciji. V stresnem ritmu in hitrem svetu posameznika umiri in opomni na pomembno. Lahko sedite v pisarni, a boste hkrati sredi deževnega jutra v gozdu na severu in poslušali gorski veter z višav. V življenje prinese več jasnosti, miru in pristne sreče. Aplikacija ponuja nešteto stopenj s časovnimi obdobji od 3 do 25 minut. Sama sem jo preizkusila in sem nad njo navdušena, pravzaprav brez nje ne morem začeti dneva. Priporočam, da si pred začetkom dneva vzamete nekaj dragocenih minut in se odpravite na sprehod in se umirite s Calm.

4. ZAOBLJUBA: ŽELIM SE NAUČITI NOVEGA JEZIKA

 

Naučite se špansko, francosko, nemško, italijansko, rusko, turško in še in še. Babbel je aplikacija , ki jo je oblikovala vrsta lingvistov, prepoznana pa je bila tudi kot najbolj inovativna aplikacija. Vaš napredek se beleži, povprečna vaja jezika pa traja 15 minut. Aplikacija vsebuje nakupe znotraj posameznih jezikovnih tečajev, ki pa so veliko cenejši od fizičnih jezikovnih tečajev. 92 odstotkov ljudi naj bi po dvomesečni uporabi znatno izboljšalo znanje jezika. Of course, madam, ola!

 

 

Upamo, da smo vam malce pomagali in boste kaj kmalu kipeli od zdravja, govorili nov jezik in pobegnili od stresa! Šalo na stran, najpomembnejše je, da si pri zaobljubah ne postavite previsokih ciljev, saj temu sledita le razočaranje in frustracija poudarja Tony Robbins, motivator in življenjski učitelj. »Osredotočite se raje na majhne spremembe in proces, ne na končni rezultat.«

Ne gre se torej za številko na tehtnici, temveč odločitev, da se odpravite v telovadnico.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam