fbpx

4 barve las, ki se podajo vsakemu tenu kože!

Lasje, Lepota, Lifestyle, nasvet, Nega telesa, trend, Zanimivosti

Končno lahko ‘igrate na varno’ in se odločite za spremembo. Obstajajo namreč odtenki, ki se podajo tako temnolaskam, kot svetlolaskam, ne glede na to, ali imate svetlo ali temnejšo polt.

Si želite spremembo barve las, vendar vas je strah barvanja, ker ne veste, kakšen bo končni rezultat in kako vam bo novi odtenek pristajal?

Za vas imamo odlično novico: obstajajo barve za lase in odtenki, ki laskajo vsakemu tenu kože oziroma barvi polti. Končno lahko ‘igrate na varno’ in se odločite za spremembo v laseh.

# Čokoladni odtenki

Topla in bogata rjava bo tudi vašemu obrazu dala poseben sijaj. Ker ni niti presvetla niti pretemna, bo odličen izbor tako za svetlolaske, kot temnolaske.

# Zlati prameni

Barve, ki vlečejo na zlato, so najlepše videti spomladi in še posebej poleti, saj poudarijo zagorelo polt. Nekaj zlatih pramenov pa bo vaš videz osvežilo tudi v ostalih dneh leta. Izbirajte hladnejše odtenke zlate barve, če ste izrazito svetlopolte, in tople zlate tone, če imate po naravi temnejšo kožo.

# Medena barva

Še en odtenek, ki se nezgrešljivo in odlično poda vsakemu tenu kože, saj ni niti pretopel, niti prehladen in velja za ‘nevtralno’ barvo. Lahko jo uporabite kot osnovno barvo za celotno dolžino las ali jo dodate v obliki pramenov.

# Bež odtenki

Se vam že beseda ‘bež’ zdi dolgočasna? Na laseh prav gotovo ni videti dolgočasno. Nekatere srečnice imajo po naravi barvo las, ki vleče na bež, druge se lahko nanjo pobarvate. Zakaj pa je bež barva pri frizurah zadnje čase spet tako modna? Ker je odlično videti celo potem, ko na dan že pokuka narastek las…

D. S.

Foto: Instagram, Celebuzz, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam